Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondanád valakinek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanád valakinek, hogy szeretettel fogsz megemlékezni róla, csakhogy szabadulj tőle?

Figyelt kérdés

Ha valaki tetszik, odavan teérted, de le akarod őt rázni. Mondanád neki a végén, hogy téged érdekel ő és szeretettel fogsz rágondolni, ha csak szabadulni akarnál tőle?

Vagy ilyet csak akkor mondanál, ha igaz is, hogy neked is számít ő?

2022. aug. 25. 23:32
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

Úgy,hogy aki ezt mondta annak számára talán jelent valamit a másik,de mégse annyit hogy vele legyen. A körülmények meghatározzák a gondolatait,nem meri vagy valami miatt nem akarja elhagyni a nőjét miattad.

Meg úgy értelmezem még hogy fizikailag semminek se szabad történnie,mert nem akarja! Vagy is akarná,de úgy érzi hogy nem teheti meg. Ez miatt inkább gondolati síkon maradjon keretek közt,mert nem akarja azt hogy az érzései még jobban befolyásolják a tetteit.

Igazából önmagát védi ezzel a mondattal! Próbálja akadályozni a kapcsolat kialakulását.

2022. aug. 26. 12:56
 22/50 A kérdező kommentje:

21

igen, én is így értelmezem.

hogy akarná, h. tkp-en fél folytatni, h. ebből mi lenne...

ezért gondoltam, h. nem vagyok közömbös neki.

2022. aug. 26. 12:57
 23/50 anonim ***** válasza:

Egyetértünk!

2022. aug. 26. 12:59
 24/50 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem mindegy, hogy mit érez, ha le akarja zárni annak ellenére, hogy nem vagy totál közömbös, azt tiszteletben kellene tartanod. A családját választotta és ennyi. Kicsit tartsd magad te is értékesebbnek annál, mint hogy egy nős férfi "hátha még szeret 0,01%-ban". Amíg ezen kattogsz, elveszed magad elől a lehetőségét annak, hogy olyat találj, aki egyértelműen lépni fog feléd és nem idegeneket kell faggatnod róla, hogy érdemes-e reménykedned meg taktikáznod valamit. Plusz a férfiak sem becsülik azt, aki fut utánuk. Adj magadnak valami határidőt, amíg kisírod, de utána tudatosan foglald el magad más tevékenységgel, ami örömet ad. Aztán irány a társkereső :P
2022. aug. 26. 13:02
 25/50 A kérdező kommentje:

24

csakhogy nem is ismered a részleteket, és úgy formálsz véleményt.

annak idején ilyen irányba nem én tereltem a dolgokat, hanem ő... bennem ez lassabban alakult ki.

lezártam vele, de ahogy ő is gondol rám, úgy én is.

ezt nem lehet dátumra lezárni, mert emberek vagyunk, nem gépek.

2022. aug. 26. 13:11
 26/50 anonim ***** válasza:
18%

#24 Szerintem nincs igazad hogy mindegy mit érez a ffi.

Mert pont az érzései miatt tette meg ezt a lépést, mondhatni, itt van a kutya elásva.

Szerintem beléd szeretett kérdező, és ha családos, akkor vívódhat rendesen.

És valamiért azt akarta, hogy tudd, mit érez irántad. Azért mondhatta azt, hogy nem felejt el.

2022. aug. 26. 13:17
 27/50 A kérdező kommentje:

26 úgy érzem, olyan élethelyzetben lehet, amiért neki is szüksége van arra, h. időnként előhívjon a fejében, és érzelmileg ez jelenthet neki valamit.

különben igyekezne elfelejteni.

2022. aug. 26. 13:25
 28/50 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg és kiderül.
2022. aug. 26. 13:27
 29/50 A kérdező kommentje:

28

nem fogok a nyakára járni emiatt, azt kérte, ne folytassuk, ill. azt mondta, nem folytathatjuk...

2022. aug. 26. 13:30
 30/50 anonim ***** válasza:
32%
Na ezért írtam, hogy mindegy, ő szenved-e magában vagy se, döntött. Az ember egy kapcsolat végén nem mindig kap választ a miértre. Tudom, hogy nehéz.
2022. aug. 26. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!