Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondanád valakinek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanád valakinek, hogy szeretettel fogsz megemlékezni róla, csakhogy szabadulj tőle?

Figyelt kérdés

Ha valaki tetszik, odavan teérted, de le akarod őt rázni. Mondanád neki a végén, hogy téged érdekel ő és szeretettel fogsz rágondolni, ha csak szabadulni akarnál tőle?

Vagy ilyet csak akkor mondanál, ha igaz is, hogy neked is számít ő?

2022. aug. 25. 23:32
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
72%

Ez olyan szánalmas, hogy ilyet senkinek nem mondanék. Olyan mint születésnapra sírcsokrot adni.

Minek a vége van? Ha tartani akarnám a kapcsolatot, akkor minden elérhetőségemet megadnám, és azt mondanám, hogy keressük egymást.

2022. aug. 26. 00:03
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
Én csak hanyagolnám, ha nem akarnék tőle semmit. Néhány év és észreveszi magát
2022. aug. 26. 05:48
 3/50 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme...
2022. aug. 26. 07:06
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet sose mondanék annak akit nem szeretek :D másrészt ezzel csak bevonzos azt,hogy lehet le se fogod tudni rázni,mert benne élteted azt hogy "szeretettel gondolok rád"... Tovább gondolja ,hogy "Úristen,lehet ő még szeret csak valamit máshogy szeretne hogy csináljak vagy változtatnom kéne valamin".

Mondd meg őszintén mit gondolsz! Fájni fog neki akkor,de tisztább lesz az egész,hgoy mit miért... Le tudja jobban zárni! Meg idővel feldolgozza

2022. aug. 26. 07:39
 5/50 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem lehet őszintén azt gondolni, hogy maradjunk barátok, mert jókat tudtunk beszélgetni és még kíváncsi leszek, mi van veled, vagy jó partinak tartalak, csak sajnos pont én nem vagyok beléd szerelmes. Csak hát ilyenkor nem gondolsz bele, mit okozol a másiknak - azt érzi, akkor csak egy picike hiányzott és teperni fog és sokkal-sokkal később lesz túl rajtad. Szóval ne ilyenkor akarj erkölcsi magaslatra ülni, nem lehet kikerülni, hogy haragudjon rád, és nem neked kell megvigasztalni, de ez így van jól, akkor lesz vége. Ne mondj semmit azon kívül, hogy nem szeretnéd folytatni.
2022. aug. 26. 08:17
 6/50 anonim ***** válasza:
Ezt max az exférjemnek mondanám, de azzal az értelemmel hogy szeretettel vinnék MÁR virágot a sírodra!
2022. aug. 26. 09:59
 7/50 A kérdező kommentje:

de félreértettétek valamennyien a kérdésemet!

azt kérdeztem, ha le akarnátok valakit rázni mondanátok-e ilyet? vagy ha ilyet mondanátok, akkor azt jelentené, hogy vannak érzéseitek a másik felé? magyarán: ilyet nem mondunk annak, aki semmit nem jelent?

(és itt arról van szó, hogy vannak külső körülmények, amik miatt ez a két ember nem lehet együtt, ennek kapcsán hangzott el az egyik féltől ez a mondat.)

2022. aug. 26. 10:57
 8/50 A kérdező kommentje:

4

"szeretettel gondolok rád"

ez valójában szerelmet jelent, igaz? szóval nem sima emberszeretetet?

"Ilyet sose mondanék annak akit nem szeretek"

tehát csak akkor mondanál ilyet, ha jelent vmit neked a másik?

2022. aug. 26. 11:00
 9/50 anonim ***** válasza:

Nem mondanék! Ha külső okok vannak (jól sejtem, hogy legalább egyikőtök foglalt?), akkor ezzel azt üzeni, hogy szeret és jelentesz neki valamit, még ha most nem is lehet köztetek semmi.

Ilyet biztosan nem mondana épeszű ember olyannak, akit nem szeret.

2022. aug. 26. 11:16
 10/50 anonim ***** válasza:
45%

Ha tényleg szakításkor mondta, szerintem ez inkább baráti szeretetet, sajnálatot jelent.

Ha viszont csak ismerkedtek, jelentheti, hogy esetleg többet is akar, csak nem ismeri a te szándékaid.

2022. aug. 26. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!