Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vágysz arra, hogy megtaláld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Progizo kérdése:

Vágysz arra, hogy megtaláld és egymáséi lehessetek egy igaz szerelmeddel, és csak vele éld le az életed, odaadóan és hűségesen?

Figyelt kérdés

Te vágysz arra, hogy olyan nőt találj, akit életed szerelmének, a szépek közül legszebbnek találsz és vele akard leélni az életed, hűséget fogadva neki? Olyat, akihez naponta hozzábújsz, dédelgeted, szeretgeted és aki viszontszeret téged és akivel családot alapítasz? Tartogatod is neki a szüzességed?

Én vágyom rá.

2022. aug. 21. 09:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9.: "miért a külsőségekre helyezed a hangsúlyt? miért elvárás és miért az a legfőbb motivációd, h. csak nagyon szép legyen?"

Én sehol nem írtam, hogy a külsőségekre helyezem a hangsúlyt, de nálam is számítana, hogy szép legyen a párom. Olyan ez mint mondjuk egy gépkocsinál a motor megléte: az sem minden, de nélküle nem megy az autó.

Azt viszont én döntöm el, hogy kit, milyen kinézettel tartok szépnek. De persze ezzel így van mindenki más is.

És akit a párodul fogadsz, nyilván a szépségében is kiemelkedőnek találsz másoknál.

2022. aug. 23. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

"És akit a párodul fogadsz, nyilván a szépségében is kiemelkedőnek találsz másoknál"

Azért mindenki ennyire nem felszínes...

Amúgy meg hány éves vagy ilyen elképzeléssel egy párkapcsolatról?

2022. okt. 6. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!