Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágysz arra, hogy megtaláld és egymáséi lehessetek egy igaz szerelmeddel, és csak vele éld le az életed, odaadóan és hűségesen?
Te vágysz arra, hogy olyan nőt találj, akit életed szerelmének, a szépek közül legszebbnek találsz és vele akard leélni az életed, hűséget fogadva neki? Olyat, akihez naponta hozzábújsz, dédelgeted, szeretgeted és aki viszontszeret téged és akivel családot alapítasz? Tartogatod is neki a szüzességed?
Én vágyom rá.
a legtöbb ember erre vágyik...
az, hogy te még szűz vagy és erre fogod, hát, gáz... az ember élete során sokszor megtalálja az "igazit", legalábbis akit annak gondol. Abban az időszakban ő számára a legszebb, legjobb. Általában ilyen párral veszíti el a szüzességét.
En mindig csak azzal vagyok, aki nekem a minden.
Minden exem után azt hiszem soha többé nem lesz ilyen kivételes férfi az életemben és mindig lesz mégis.
De még ennek ellenére is azt hiszem szakítàsok után, hogy ő volt az utolsó aki nekem tökéletes.
A kérdező még biztos fiatal, teljesen természetes hogy ilyesmire vágyik. Ez a vágy mindenkiben benne van, de egy bizonyos kor után (40+), főleg ha sok csalódás ér, akkor rájössz, hogy "belelóg a bilibe a kezed" és fel kellene ébredni. Egy dolog hogy mire vágysz, és egy másik dolog a való élet.
De vigaszként ahogy mondani szokták, a remény hal meg utoljára...
"a szépek közül legszebbnek találsz..."
miért a külsőségekre helyezed a hangsúlyt? miért elvárás és miért az a legfőbb motivációd, h. csak nagyon szép legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!