Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszéd fiú, akivel egy bandába verődtünk gyerekként. Rajongásig bele voltam szerelmesedve úgy 13 éves koromtól. Párszor be is égettem magam ahogy próbáltam felhívni a figyelmét magamra, nem kellettem neki, nem voltam valami szép tini. Ilyen zsíroshajú, pattanásos, szemüveges lány voltam, akin átnéztek tizenévesen a fiúk.
Aztán 20 évesen fordult a kocka, rendbe jöttem külsőre, sőt, kifejezetten csinos, kelendő lettem. Akkorra már elköltöztünk, nem tudom mi lett volna ha... de nagyon sokáig gondoltam rá, még felnőtt fejjel is.
Oviban Zoli, de Tomikával jártam, mert ő közel lakott 😄
Később Zolival 15 évesen csókolóztam, de ő túl menő volt hozzám akkoriban. Volt piercingje az arcán meg minden.
Máté, az ovistársam. A szüleink is jóba voltak. Jártunk is, aztán valamiért "szakított" velem, és a Zsuzsikával "járt". Majd uzsonnánál közölte, hogy mindketten a szerelmei vagyunk😂😂
Amúgy óvoda után egy évvel azt se tudta, hogy ki vagyok, de én még mindig felismerem őt az utcán.
Hú, túl hosszú gyerekkorom volt😂
Oviban Miki, de kiábrándultam, amikor beleborított véletlenül szánkóval a hóba. Meg egy Luka? nevű filmszereplő kisfiú. Elsőben Lacika, egy roma kisfiú, akivel mindig fogóztunk az udvaron és mindenki csúfolt, hogy 2 szerelmes pár...Még a zsúromra is meghívtam!😁 Aztán elment a suliból és jött Gábor, egy Zoltán, felsőben egy másik Gábor, aztán Andris és még egy Gábor, aztán stabilan 2 évig Norbi, és egy Robi, akit egy táborban "szedtem fel". Azt hiszem ennyi. Bocsánat, ha valakit kihagytam😟14 év után már nem írom, mert akkor még nagyobb volt a forgalom😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!