Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy egy nőben elsősorban az agya tetszett meg?
Soha. Sok ilyennel mondjuk nem is találkoztam még. Picit magasan vannak az igényeim ezek szerint :).
Na, nem úgy a finn miniszterelnök... Ahogy odadörgölte magát ahhoz a kifinomult úriemberhez abban volt valami elképesztő "intelligens, tehetséges, szellemes, érdeklődő, tájékozott" :P. Nem mellékesen ő képviseli a világ egyik legfejlettebb országát. Még sok ilyen "influencer" OnlyFans prostituálton felnevelkedett erős és független nőt és akkor biztos találkozok majd én is egyel :D.
Volt. Egy kolléganőmbe így zúgtam bele. Hihetetlen agya és ötletei voltak, nagyon hamar eljutott arra a szintre, ahova mások, akiknek több tapasztalata van, azóta sem tudtak. Nagyon tanulékony volt és látszott rajta, hogy szerelmese a szakmájának. Sok új ötletet behozott. Ritka az a nő, aki őszinte kíváncsiságból teszi a dolgát és nem azért, mert pénzéhes vagy presztízséhes.
Ez fogott meg benne, de nem lett volna ilyen a hatás, ha egy ogrénak néz ki. Azért ne ringassa magát senki illúziókba, egy olyan embert, aki számodra taszító vagy gusztustalan bármilyen szempontból, nincs az a belső, ami vonzóvá tesz. Aki viszont láthatatlan első ránézésre, az tud meglepetést és vonzalmat kiváltani ilyesmivel.
A nők pedig érdeklények,színészek mind.
Ezért nagy fenntartással kell kezelni őket, keveset hinni,többet várni bizonyítékot.
Akkor nem lesz pofára esés.Ja és mindenképpen vagyonjogi szerződés az utolsó kanálról is !
Ezt a választ a 11-es válasz ihlette !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!