Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elsősorban nőktől kérdezném,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban nőktől kérdezném, akiket megcsalt valamilyen módon a párjuk, visszafogadták, milyen volt utána a kapcsolat? Tudtatok elsőre bízni?

Figyelt kérdés
Vagy a megcsalásból fakadó bizalmatlanság tönkretette/teszi és sz*r minden? A párod tepert? Miket tett hogy visszaszerezze a bizalmad?
2021. ápr. 27. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tepert, de nem is fogadtam volna vissza.
2021. ápr. 27. 14:55
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Ilyet nem szabad csinálni. Aki egyszer megtette, megfogja tenni mégegyszer, amint lesz rá lehetősége. Sokan csak azért maradnak hosszú ideig egy hűtlenség után hűségesek, mert nincs lehetőségük csalni.
2021. ápr. 27. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
98%

2 ilyen volt

Mind a kettő tepert

Üzenetek, telefonok.

Ajándékok

Rózsát küldött Németországból

A másik rózsaszírmokkal díszítette a lakást mire hazaértem (még volt kulcsa a lakáshoz)

Munkahelyem előtt várt az egyik

A másik a kezemet is megkérte

Mind a kettőnek megbocsátottam

De már nem működött

Miattam

Nem volt bizalom

És kezdtem jobban érezni magam egyedül, amikor nem voltak mellettem

Undorodtam attól is ha hozzám értek

Ez a békülés pár hétig tartott aztán dobtam őket

29/N

2021. ápr. 27. 15:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalataim szerint a bizalmatlanság már örök társ marad ilyenkor, nem tűnik el. Ha tudsz ezzel együtt élni, hajrá, szerintem nincs az a szerelem amiért megérné.
2021. ápr. 27. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:

Újabb próbálkozás. Újabb kérdés.Újabb hasonló válaszok.

A legnagyobb gond az hogy ősz óta ott tartasz,hogy még mindig innen várod a megoldást,hogy hátha...

Ha!Ha lett volna egy kicsike,nagyon halvány esély,hogy még működhetne a dolog...akkor már rég nem ide irkálnál,hanem tudnád,hogy jól vagy rosszul döntöttél, mert már annyi idő eltelt,hogy nem lennél totális bizonytalanságban.

Mióta ez a dolog kibukott,úgy tűnik hogy semmiféle változás nem történt és egy lépéssel nem vagy sem közelebb,sem távolabb a megoldástól.

Ismertem egy nőt,lelépett a férje egy másik nővel.

Normális esetben 0,5-2 év alatt az átlag ember elfogadja, feldolgozza az ilyesmit.

Az a nő meg 15 év távlatából is olyan indulattal és sérelmekkel beszélt az egészről, mintha tegnap történt volna.

Ez nagyon nem egészséges.

Bármennyire ragaszkodik az ember, bármilyen sérelem érte, törekedni kell rá,hogy túl lépj rajta.

2021. ápr. 27. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem vagyok szerelmes eltűröm a kilengéseket... Anyagilag megéri vele lenni....

A lelkem már rég kiégett...

2021. ápr. 27. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Sirtam feldolgoztam aztán elvoltam veluk szexkapcsolatban, mellettük uj pasik jottek mentek, éltem csak mint hal a vizben.

A feldolgozás gyasz után már nem hatott meg semmi, hogy ki kivel mikor k.fél.

Ezt kb tinikortol nezve.

Van olyan exem akivel ma is egy csettintés lenne ha szexhianyom van. Teljesen fuggetlenul attol hogy kinek kije van vagy nincs.

Átalakult a kapcsolatunk olyanra mintha rokonok is lennénk. Tokmindegy neki mikor van vagy nincs nője, vagy nekem parom hol egyik pasi hol masik. Ő a fix. Allitom még nyugdijasan is bridzsezunk majd.

2021. ápr. 27. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:

*habar az exeim javarésze levált teljesen. Szexet se akar. De vannak, akik sztem soha nem fognak leválni.

En meg már alulértékelem a szexet. Nem is ertem a párom miért féltekeny, mikozben az elso lehetősegnél simán felre.na ő is. Egyik sem különb. Csak időben. Vki pár honap utan vki evek mulva vki evtizedek mulva csalja meg a parjat vagy dobja ki cseréli le.

2021. ápr. 27. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vissza, de a valódi szakítás igazából akkor történt meg (legalábbis lélekben). Együtt voltunk még egy pár hónapot, de már nyűgnek éreztem az egész jelenlétét, irritált már. Megszűnt számomra kedves személynek lenni, pedig tényleg próbálkozott csóri, virágot hozott, elvitt kajálni, meg mit tudom én, de igazából kár volt, meghalt az egész abban a pillanatban, hogy elmondta, hogy megcsalt. Vissza is csak azért fogadtam, mert megsajnáltam.
2021. ápr. 27. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogadtam vissza, abban a pillanatban elküldtem.. Még csak nem is elmondta, hanem én jöttem rá. Tetlegesség még nem volt, "csak" találkozó. De átvert engem, hazudott. Azt mondta, dolgozni megy be még pár órára. Akkor tette ezt, mikor a legnagyobb lelki támaszra lett volna szükségem. Amikor alapból alig tudtunk akkorájt minőségi időt együtt tölteni. És ő inkább elment találkozni a kolléginával. Én meg addig készítettem a vacsorát kettőnknek és még pofája is lett volna megenni a randi után... Soha a büdös életben nem tudtam volna ezekután megbízni benne. A szívem megszakadt, de inkább magamat sirattam, nem őt.
2021. ápr. 27. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!