Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogatnátok az ilyen lányt? Vagy éppen pasit?
Van egy pár, ahol a lány kilép, mondván nem akarja folytatni. Összejön pár hónap múlva egy másik sráccal, együtt lesznek 7-8 hónapig, utána a lány azt a srácot is ott hagyja (vagy őt hagyják ott, nem tudom pontosan.)
Ha utána menne hozzátok, hogy akar valamit akkor visszafogadnátok?
A kapcsolatból való kilépés óta eltelt úgy 1év.
(Megjegyzem nem rólam van szó, csak tetszik egy srác, és úgy érzem ebben a helyzetben van...)
pont ettől félek h szépen csúszok bele ebbe a helyzetbe, a 7-8hónapos dolgot leszámítva meg is történt de tudom h lesz még velem folytatás
a kérdésre válaszolva attól félek hogy visszafogadnám de a büszkeségem meg azt diktálja hogy semmiképp se
Attól függ, mennyire szeretem még. Mert ha nagyon, akkor hiába látom, hogy mást szeret, nem tudok nélküle élni, és élek a lehetőséggel.
De ha érzem, hogy túl tudok lépni rajta, akkor bezárom előtte az ajtót ilyen esetben.
Az érzelem sajnos nagy úr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!