Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek egyetem alatt volt az első párkapcsolata? (Elsősorban lányoktól kérdezem. )
Nem pont az egyetem alatt, hanem egy kicsivel mellette. :D
Viccet félretéve, igen. Eléggé sokan próbálkoztam megszexelni, én meg nem hagytam, 23 évesen jött az első szerelem, és az első szex.
Igen. Elkezdtem az egyetemet és meg akkor ősszel találkoztam a párommal. ( A sors fintora hogy még csak nem is az egyetemen ismertem meg.) Ennek több mint 2 éve, azóta is együtt vagyunk. Ő volt az első kapcsolat és szex terén is.
22L
Igen. A vicc, hogy a srácot már ismertem egyetem előtt is, nem is arra az egyetemre járt, nem is abban a városban lakott, mint én :D
Aztán láttam, hogy igen visszafogott és vénlány életet élek másokhoz képest, ez kizökkentett a csigaházamból, bátorságot adott ahhoz, hogy lépjek.
3.5 évig voltunk együtt
Igen, kb 4 hónapja voltam egyetemista, mikor először lett párkapcsolatom. Rövid ideig voltunk csak együtt (kb 3 hétig), nem illettünk össze, majd félév után megismerkedtem a jelenlegi párommal, akivel komoly kapcsolatom van, és ő volt az első szex terén.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!