Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek egyetem alatt volt az első párkapcsolata? (Elsősorban lányoktól kérdezem. )
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül...:)
Én 20 évesen kerültem a főiskolára, ott ismertem meg a jelenlegi barátomat, egyben az első barátomat is.
Középiskolában sose volt barátom, valahogy nem jött össze, pedig vártam rá.
Mindig mondtam a nagyinak, na majd ha a fősulira megyek bepasizok.. Be is jött! :D
Rögtön mikor gólya voltam, az elsőhéten már taliztunk is, ő felettem járt egy évvel, és pár randi után összejöttünk...és ez most idén szeptemberben 4. éve.../wow, jó sok leírni/ :))))
Ő volt az első a szex terén is...
Szóval tök jó dolog a fősuli!
23 L
Jó látni, hogy nem vagyok egyedül...:)
Én 20 évesen kerültem a főiskolára, ott ismertem meg a jelenlegi barátomat, egyben az első barátomat is.
Középiskolában sose volt barátom, valahogy nem jött össze, pedig vártam rá.
Mindig mondtam a nagyinak, na majd ha a fősulira megyek bepasizok.. Be is jött! :D
Rögtön mikor gólya voltam, az elsőhéten már taliztunk is, ő felettem járt egy évvel, és pár randi után összejöttünk...és ez most idén szeptemberben 4. éve.../wow, jó sok leírni/ :))))
Ő volt az első a szex terén is...
Szóval tök jó dolog a fősuli!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!