Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaki 50 felett tényleg szerelmes (pláne úgy, hogy házas, és nem a párjába), vagy az már csak a kapuzárási pániknak tudható be?
Figyelt kérdés
És ilyen tekintetben van különbség a két nem között, ki bolondul meg jobban; nő vagy férfi?2022. aug. 20. 18:31
11/11 anonim válasza:
Bár én nem vagyok még 50 éves, de szerintem bárki-bármikor lehet szerelmes, ez nem korfüggő egyáltalán.
Ha csak egy valaki az akiért epekedsz az simán lehet szerelem, ha minden tetszőleges sráccal/csajjal lefeküdnél az lehet kapuzárási pánik inkább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!