Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat a szerelem varázsa 10-12 év alatt?
egyik bnőm csupán 10 éve él együtt a pasijával, de 12 éve jöttek össze.
és most kivan készülve, mert megtudta, h. a párja beleszeretett egy másik nőbe, bár jelenleg is még együtt vannak...
én is meglepődtem, mert azt gondolnám, ez azért nem túl sok idő, mióta együtt vannak.
ráadásul a bnőm 23 évvel fiatalabb a párjánál, most meg a pasi egy nála 8 évvel idősebb nőbe szeretett bele (mármint a bnőmnél 8 évvel idősebb a nő).
10 kénytelen vagy primitív bunkónak lenni, igaz? pofára csak te estél, mert magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
ahhoz képest, h. színvonaltalannak tartod a kérdésem, mégis aktívan belepofázol. miért is? ha nem tetszik, kerüld ki!
12 te szintúgy 10-es vagy.
másfél évtizede vagyok egy szuperül működő kapcsolatban, ezért is lep meg, h. vkiknél ennél kevesebb idő alatt ez így meggyengül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!