Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után elmúlhat a szerelem?
Figyelt kérdés
szeretet,kívánalom megvan, csak már nincs az a lila köd igaz lehet hogy régebben sem volt annyira, de manapság már megvagyok nélküle is,de szeretek vele is lenni.2020. okt. 28. 15:59
1/9 anonim válasza:
Persze, hogy négy év után már nincs rózsaszín köd
2/9 anonim válasza:
Ritka az örökké tartó szerelem, de ez nem azt jelenti, hogy nem szereti egymást két ember :) Egy idő után átalakulhat szeretetté vagy megszokássá mondjuk a megszokás már nem vezet sok jóhoz, de ha szeretet és tisztelet marad az egy jó dolog és letudsz élni egy életet így bárkivel.
3/9 anonim válasza:
Igen elmúlhat. Ezért kell 5 évente partnert cserélni.
4/9 anonim válasza:
Így van újat kell keresni.
Külföldön is ha az autónál lejár a garancia eladják.
8/9 anonim válasza:
Nem a 2. vagyok, de igen, erősen feltételes módban. Nálunk például az én részemről abszolút igazi, mély szeretetté alakult, de a barátom részéről elmúlt minden. A szakításhoz gyáva volt, így addig "ügyeskedett" míg kénytelen útjára engedtem. 😢😭
9/9 anonim válasza:
A lila köd max egy évig tart és mindig elmúlik. Miért olyan nehéz megérteni, hogy nem az a normális amit az első két hétben érzel... Nem a pillangós a szerelem, az a fellángolás. Szerelem ha kölcsönös tisztelet, bizalom van, kívánjuk egymást. Mikor nem kívánom az már csak szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!