Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlhat vagy csillapodhat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Travis83 kérdése:

Elmúlhat vagy csillapodhat a szerelem, ha két ember közt nagy a távolság és még hónapokat kell várni a találkozásra?

Figyelt kérdés

2021. máj. 11. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lehet, hogyha atmenetileg takareklangon van, szemelyes talalkozasra ujra fellobban. A tuz nem tarthato fenn a tavolban feltetlenul, de attol meg nem jelent feltetlenul rosszat.
2021. máj. 11. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát az attól függ miért. Pl. ha a vőlegényem valami nyomós okból muszáj lenne távol lenni hónapokig, ugyanúgy szerelmes lennék és várnám haza.

De ha távkapcsolat különösebb közös alap nélkül, akkor felejtős lenne hogy bárkire is ennyit várjak.

2021. máj. 11. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcsolatban éltünk évekig. Az elején 3 havonta tudtunk találkozni. Nem hogy elmúlt volna, azt tapasztaltuk hogy a találkozások alatt sokkal intenzívebbek voltak az érzelmek. Persze, ez az ingázás egyáltalán nem való mindenkinek, de mi az elejétől tudtuk, mibe vágunk bele. Már együtt élünk pár éve, de néha még most is hiányzik az az érzés, ami akkor volt; mikor hetek, hónapok elteltével megláttuk egymást, mintha akkor találkoztunk volna először. Kicsit mindig újra meg kellett ismerni a másikat, és ez nagyon izgalmas volt.
2021. máj. 11. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Igazából én csak attól tartok, hogy életem szerelmének az érzelmei ne hagyjanak alább a találkozásunkig, ami egyébként már végleges lesz.

Tudom,hogy ő is nagyon szeret és mindennap elmondja, és már nagyon akar találkozni, de láttam már a távolság hogyan tesz tönkre kapcsolatokat. Igaz a mi kapcsolatunk olyan szoros, hogy nem is tudom minek aggódom, de ugye nem szeretném őt elveszíteni és azért ilyenkor mindenre gondol az ember.

2021. máj. 11. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.