Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell értelmezni ezt a mondatot?
"Hiányozni fogsz!"
Úgy, hogy nem járunk, nem jöttünk össze. Egyetemre megyek távolabb...
Nehogy azt mond hogy humán tárgyból van diplomàd mert kiugrok az ablakon - hány pálcikás volt a búcsúban? 🤣🤣
Nem csak EQ ,IQ de màs bajok vannak.
Ilyen személyiséggel téged eltiltanalak az emberektől , és minden vezetői pozíciótól.
Na jó, azért ez így már nem fair. Ennyien egy ellen. :D Ne legyünk álszentek, mind voltunk fiatalok és megesett már sok emberrel, hogy leszállt a rózsaszín köd és elvesztette tőle a realitás érzékét. Itt szerintem valami ilyesmiről lehet szó.
Attól hogy "valaki elveszíti a realitás érzékèt" ( szerintem szimplán nincs érzéke az emberi kapcsolatokhoz ) - nem muszáj parasztnak lennie
Nem is értem mi az ami egy ilyen emberből másnak hiányozhat:
A bunkóság?
Az èrtetlenkedès?
Lényegi dolgokra alig válaszolt , továbbra sem lehet következtetni semmire, nem tudunk segíteni sem , annyira sötét szegény.
#24 (mostmár, mert nem értem miért... törölték a 15-öst...)
Persze, nem lenne muszáj parasztnak lennie és kifejthetné bővebben a dolgot, de ő nem segítséget akar, szimplán megerősítést és nem képes szembenézni a valósággal, hogy nincs semmi a mögött a mondat mögött abból, amit belelát. Ez fáj neki, ezt nem bírja elfogadni és ezért ugrik a torkunknak egyből. Valószínű mélyen belül ő is pontosan tudja, hogy csak többet lát bele, mint ami, hisz ha nem így lenne leírná részletesen miért nem tudja értelmezni ezt az ártatlan mondatot. De nincs mit leírnia, mert az egyetlen ok amiért nem tudja értelmezni, az az, hogy tetszik neki az illető és szeretné azt hinni, hogy az érzés kölcsönös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!