Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy kell értelmezni ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell értelmezni ezt a mondatot?

Figyelt kérdés

"Hiányozni fogsz!"

Úgy, hogy nem járunk, nem jöttünk össze. Egyetemre megyek távolabb...

2022. aug. 19. 11:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Jövő idő, egyes szám 2-ik személy. Főnévi igenév + létige.

Szívesen!

2022. aug. 19. 12:35
 12/26 anonim ***** válasza:
89%

Sima ismerősök is hiányozhatnak. Akikkel sok időt töltesz pl osztálytársak.

Nem feltétlenül jelenti, hogy akar tőled valamit.

Igen, de én se tehetek róla, hogy csam ennyi ésszel születtem. Szerencsére pont elég lesz a matek phd-hoz meg ahhoz is, hogy normális emberi kapcsolataim legyenek. Szóval egészen együtt tudok vele élni.

2022. aug. 19. 12:40
 13/26 A kérdező kommentje:

12

sima ismerősök nem! azok pont azért sima ismerősök, nem barátok, nem szerelem, mert nem hiányoznának!

2022. aug. 19. 12:44
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
Megkedvelt és sajnálja, hogy nem fogtok találkozni, avagy szimplán ez a szójárása és így zárta le a egyetemi kapcsolatot/másoktól is így búcsúzik el.
2022. aug. 19. 12:44
 15/26 anonim ***** válasza:
90%
Úgy, hogy hiányozni fogsz neki. Ilyet az ember mond egy kedves munkatársnak is felmondás után, mond családtagnak/rokonnak, barátoknak, osztálytársaknak érettségi után, bárkinek aki egy picit is kedves lett a szívének és mostantól nem fognak annyit találkozni, vagy nem is fognak. Nem kell ebbe semmit belelátni, illetve te ismered, neked kell tudnod, hogy van-e mögötte más is.
2022. aug. 19. 13:05
 16/26 A kérdező kommentje:

15

"Nem érzed kicsit nevetségesnek a kérdésed?"

nem, én téged érezlek végtelenül nevetségesnek, hogy tök ismeretlenül rásütöd a másikra a billogot, hogy biztosan nincs EQ-ja.

vegyél vissza az arcoskodásból!

2022. aug. 19. 13:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

De mit nem lehet érteni egy ilyen egyszerű mondatból?

De akkor tessék, kérdezek jobbat:

Amikor beszeltetek, nem az jött le, hogy erdeklodik irantad? Vagy nem is beszeltetek csak random benyogte? A “kapcsolatbol” lehet következtetni a szándékra, ami a mondat mögött volt. Nem bonyolult.

2022. aug. 19. 13:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

#15 voltam

Látom a lényeg átjött: 1 db mondat alapján kontextus és előzmènyek nélkül elég vad bàrmire is következtetni.

De hogy te is megértsd:

X = ( A * B * C) + 1

Mennyi az X pontos èrtèke?

Amúgy segítek, matek könyvek helyett kicsit ezeket is bújhatnàd:

[link]

2022. aug. 19. 13:51
 19/26 A kérdező kommentje:

19

te idióta! nekem semmi közöm a reál tárgyakhoz! beteg vagy...

2022. aug. 19. 13:53
 20/26 anonim ***** válasza:
92%
#15 szerintem is tévedésben vagy. IQ-ban sem bővelkedik.
2022. aug. 19. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!