Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan értelmeznétek ezt a mondatot? Lehet, hogy már többet érez mint amit mond?
Figyelt kérdés
"Nem akarlak megismerni! Már igy is túlságosan benne vagy az életemben"2013. jan. 21. 18:25
1/6 anonim válasza:
Hogy amit érez azt nem mondja ki hanem kifejezi, pl.: megcsókol és nem azt mondja szeretlek! ( De ez csak pl )
2/6 A kérdező kommentje:
megcsókolt
2013. jan. 21. 18:38
3/6 A kérdező kommentje:
vagy kifejezi a tetteivel, amit értem tesz?
2013. jan. 21. 18:39
4/6 anonim válasza:
első vok aha kb erre gondoltam :))
5/6 A kérdező kommentje:
ha jól értem azt akarod mondani, hogy többet érez mint amit mond?
2013. jan. 21. 18:47
6/6 anonim válasza:
Ez akár egy B-kategóriás romantikus filmbe is beillene. Alatta pedig megindító zongorajáték... :'(
Mellesleg pedig na ná, hogy bejössz neki, hajrá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!