Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyetemi oktatóval szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemi oktatóval szerelem, kölcsönösen?

Figyelt kérdés

azért ide írom ki, mert gyakran 18+-sak is vannak itt, akik már egyetemisták.

lányként volt olyan, h. belezúgtál az egyetemi tanárodba, és ez bár kölcsönös érzelem volt, de végül nem lett belőle kapcsolat? tehát se szex, se semmi, de tudtatok beszélni az érzéseitekről szóban vagy írásban?

2022. aug. 18. 22:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
#20 Hol van ilyen leírva? Mutasd meg!
2022. aug. 19. 13:25
 22/30 A kérdező kommentje:
te ugye sosem jártál egyetemre? különben tudnád...
2022. aug. 19. 13:27
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

Ismét az egyetemi tanár hozzászóló vagyok.

Tényleg nincsenek ilyen szabályok, nem tudom honnan veszed. Én azért nem kavartam senkivel, mert én nem tartom etikusnak, nem azért mert ez rizikós dolog lenne.

Gimiben van olyan, amiről beszélsz, mert kiskorúakról van szó.

2022. aug. 19. 13:30
 24/30 anonim ***** válasza:
#22 Én nem hiszem ezt el, amíg nem küldesz egy linket, ahol ez le van írva minden egyetemre vonatkozóan. Bizonyíték nélkül nincs súlya annak, amit állítasz.
2022. aug. 19. 13:37
 25/30 A kérdező kommentje:

24

mozdítsd meg a seggedet, nem foglak kiszolgálni...

22

te akkor vagy külföldi egyetemi tanár, mikor én nemzetközi filmsztár.

ha az lennél, tudhatnád, h. ez tőlünk nyugatabbra még erősebben van szankcionálva!

akármelyik egyetem dékánját hívjátok fel, és kérdezzétek meg, hogy engedélyezett-e szexkapcsolat vagy romantikus együtt járás a kar oktatói és hallgatói között.

2022. aug. 19. 13:44
 26/30 A kérdező kommentje:
jav. 23-as
2022. aug. 19. 13:45
 27/30 anonim ***** válasza:
80%

Amerikai, Osztrák, Orosz, Észt, és Mongol egyetemeken tanítottam már, ezek közül volt ahol egy tárgyat, volt ahol éveken át. Sosem hallottam ilyenről, igaz, nem ástam bele magam, mert nem releváns a szempontomból. Az amerikai egyetemen ahol dolgozom egy professzor elvett feleségül egy 25 éves PhD diákot három éve pl (úgy hogy a volt felesége is a tanszéken oktat :D juicy).

Igazad viszont nincs, szerintem.

2022. aug. 19. 13:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyre jobban azt érzem, hogy egy 15 évessel vitázunk. Befejeztem.
2022. aug. 19. 14:01
 29/30 A kérdező kommentje:

27

tényleg nem? még az amerikai egyetemeken sem? na itt derül ki, h. kamuzol!

a nyitott ajtó policy talán ott a legerősebb az USA-ban!

2022. aug. 19. 14:33
 30/30 anonim ***** válasza:

Ott voltam az esküvőn, linkeljem a romcsi fotókat? :D

Igazabol eleg fura volt nekem is mindig, mert a lány gyonyoru, jaw-dropping gorgeous, a prof pedig olyan atlagos 50hez kozelito csavo.

2022. aug. 19. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!