Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi oktatóval szerelem, kölcsönösen?
azért ide írom ki, mert gyakran 18+-sak is vannak itt, akik már egyetemisták.
lányként volt olyan, h. belezúgtál az egyetemi tanárodba, és ez bár kölcsönös érzelem volt, de végül nem lett belőle kapcsolat? tehát se szex, se semmi, de tudtatok beszélni az érzéseitekről szóban vagy írásban?
#9 Konkrétan szerelem téma nálunk egy volt. Az egyik tanár feleségül vette az egyik hallgató lányt. Akkor jöttek össze, amikor a lány doktorandusz volt. Azóta már gyerekük is van.
Elég ritka az ilyen. A legtöbb esetben csak szexről szólnak az ilyen viszonyok a korkülönbség miatt. Ezért írtak a többiek főleg ilyen példákat.
11
és ott hány év lehet a korkülönbség?
és fel merték vállalni bárki (dékán, többi hallgató) előtt, h. együtt vannak?
Kérdező, inkább írd meg, hogy konkrétan miért kérdezed, mit szeretnél hallani, és akkor nem kell kardoskodni a válaszolókkal.
Még a doktorandusz hallgató viszonya is függő, értelmes oktató nem jön össze (látványosan) az egyetemén jogviszonyban álló diákkal, akkor sem, ha esetleg ezt szeretnéd hallani.
Ha pedig a diák már végzett, más a helyzet, értelemszerűen akkor könnyebb, épp azért, mert nem kell egyetemi környezetben felvállalni.
Egy tanáromnál tudom, hogy a felesége még hallgató volt, mikor megismerkedtek, azt nem tudom, hogy tanította-e. Miután végzett a nő, összejöttek. De nem volt túl nagy a korkülönbség, kb. 8-10 év.
Egy másik tanárom összejött egy hallgatóval, aki államvizsga után dobta. 😃
Én már doktorandusz vagyok, van olyan tanárom, akit elfogadnék, de tök régóta házas 3 gyerekkel, szóval róla lemaradtam. Szerencsés a felesége.
14
abszolút felvállalták? például facebookon vannak közös képeik? kézen fogva bementek együtt az egyetemre?
hogyhogy nem lett ebből balhé?
16
és ott sem lett balhé? a fősuli vezetősége is tudott róla?
19
hát nem vagy tisztában az etikai kódexszel? tilos, kirúghatják a tanárt, és fegyelmit kaphat a hallgató is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!