Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretek egy lányt, de nem tudom hogy ez az érzés kölcsönös-e. Szerintetek van esélyem? Többi lent.
Ennyiből nagyon nehéz megmondani.
Lehet az is, hogy mivel látja, hogy magányos vagy ezért keresi ő a társaságodat. Egy helyen laktok? Mehetnétek együtt haza suliból. Szerintem rá írhatnál egész nyugodtan. Megkérdezhetnéd, hogy már megtanult-e, töriből mikor írtok, érti-e a matekot mert te nem ezért valamelyik szünetben elmagyarázhatná... nyugodtan kérdezz tőle olyat amit tudsz. Megkérdezhetnéd, hogy neki mik a tervei a jövőben, mi szeretne lenni? Mit gondol a tesi tanárról? Stb, stb... Közeledj felé, mert legalább látod, hogy viszonyul hozzád, de azért ne naponta, meg ne pont akkor írj rá amikor gondolod, hogy most fog belépni a házukba. Ne légy nyomulós! Én a helyedben ha pl csütörtökön írtok töriből akkor ráírnék szerdán 7 körül, hogy pl: Szia! Még mindig a törit tanulom, te már megtanultad rendesen? ... ha erre visszaír már simán megkérdezheted, hogy ő mit gondol a töri tanárról, hogy telt a napja,mit csinált, stb...
Légy kreatív, de ne légy nyomulós! Remélem tudtam segíteni! :D 17L
Ez lemaradt... ha látod, hogy bőbeszédű, ő ír rád, keresi a társaságod akkor nyert ügyed lehet. Ha így van ahogy leírtam, akkor elhívhatnád valahova.
Ja meg most jutott eszembe, hogy mivel lassan közeleg a karácsony arról is beszélhetnél vele. Pl segítséget kérsz tőle, hogy ő mit vesz az édesanyjának mert te már teljesen kifogytál az ötletekből, nincs-e valami jó ötlete, tud-e valami jó boltot? Stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!