Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél valakivel, ha lenne benned egy szálka, hogy talán nem együtt élitek le az életeteket?
Én rettenetesen szeretem a páromat. Beszéltünk már komolyabb témákról így a 3 év alatt és bár ugyanaz (család, ház) a célunk, bennem mégis ott a szálka. Előző párkapcsolatom 5 évig tartott és azt hittem, hogy vele maradok. Nekem az akkora csalódás volt, hogy azóta nem tudok már bízni nem csak a férfiakban, hanem úgy igazán senkiben és nem remélem már a szebb jövőt. Megvan az esély arra, hogy ez most az igazi utolsó, de mindig bennem van, hogy mi van, ha nem? Ha nem, akkor pazarlás volt? Mit gondoltok erről? Ha nem lenne 100%ig biztos, hogy valakihez nem mész hozzá, attól még benne lennél abban, hogy addig is boldogok legyetek együtt?
Köszönöm
A lepntozoknak ugy nez ki az maga a boldogsag hogy x év ezzel y év azzal de legalabb x+y evig boldog volt. Mert amugy nem lett volna az esetleg másokkal vagy nélkuluk??
Fura.
(9)
11 szerintem vannak kapcsolatok amikor már az elején látni hogy semmi ertelme csak ezt nem akarjak maguknak sem bevallani a felek hanem húzzák évekig es remenykednek abban hogy hátha.
Aztan vannak kapcsolatok amiken már az elején is latszik hogy hosszutavon is van benne kapacitas ott mar csak az a kockázat áll fennt hogy valojában jol is elsulhetett volna, de mégis beütött vmi gixer.
Es vannak olyan kapcsolatok amikbe ha be is üt a gixer azokat is képesek túlélni. Es miért? Mert mindkét fél tul AKARJA élni. Hozzáállás kérdése szinte minden. Ezek a kapcsolatok legesélyesebbek a holtomiglanra mert mindkét fél tudatosan tartja magát a kapcsolathoz.
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem életemben először hallottam itt olyat, ami jól is esik :D
Garancia sosincs. Láttam olyan kapcsolatot, ami nemhogy döcögősen, hanem hullámvasutasan indult és boldog házasságba ment. Olyat is, ahol két "beteg", mérgező ember tanulta meg egymást és jók lettek együtt. De olyat is, ahol hibátlan álompár adta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!