Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt lennél valakivel, ha lenne benned egy szálka, hogy talán nem együtt élitek le az életeteket?
Én rettenetesen szeretem a páromat. Beszéltünk már komolyabb témákról így a 3 év alatt és bár ugyanaz (család, ház) a célunk, bennem mégis ott a szálka. Előző párkapcsolatom 5 évig tartott és azt hittem, hogy vele maradok. Nekem az akkora csalódás volt, hogy azóta nem tudok már bízni nem csak a férfiakban, hanem úgy igazán senkiben és nem remélem már a szebb jövőt. Megvan az esély arra, hogy ez most az igazi utolsó, de mindig bennem van, hogy mi van, ha nem? Ha nem, akkor pazarlás volt? Mit gondoltok erről? Ha nem lenne 100%ig biztos, hogy valakihez nem mész hozzá, attól még benne lennél abban, hogy addig is boldogok legyetek együtt?
Köszönöm
Igazából ezzel mindketten azt mondtátok, hogy igen, addig is benne lennétek egy kapcsolatban.
Egyébként őszintén szólva nem értem azokat, akik azt mondják, hogy pazarlás. Együtt élni valakivel, még ha csak a legjobb barátod is, akkor sem pazarlás, ha ott a szeretet.
Dehogy pazarlás egy lezárt kapcsolat. Akkor jó volt. Aztán már nem.
Garancia semmire nincs. Ezért kár távol tartanod magad a boldogságtól.
Az még nem azt jekentené hogy távol tartja magát vki a boldogsagtol ha nem akar véges kapcsolatokba belemenni.
Nem feltetlenul az a boldogság amit egy embertol egy véges kapcsolat nyujt ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!