Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt lennél valakivel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt lennél valakivel, ha lenne benned egy szálka, hogy talán nem együtt élitek le az életeteket?

Figyelt kérdés

Én rettenetesen szeretem a páromat. Beszéltünk már komolyabb témákról így a 3 év alatt és bár ugyanaz (család, ház) a célunk, bennem mégis ott a szálka. Előző párkapcsolatom 5 évig tartott és azt hittem, hogy vele maradok. Nekem az akkora csalódás volt, hogy azóta nem tudok már bízni nem csak a férfiakban, hanem úgy igazán senkiben és nem remélem már a szebb jövőt. Megvan az esély arra, hogy ez most az igazi utolsó, de mindig bennem van, hogy mi van, ha nem? Ha nem, akkor pazarlás volt? Mit gondoltok erről? Ha nem lenne 100%ig biztos, hogy valakihez nem mész hozzá, attól még benne lennél abban, hogy addig is boldogok legyetek együtt?

Köszönöm

2022. aug. 17. 17:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy hiba, hogy azért mert az előző kapcsolatod véget ért, a mostanira is kivetíted. Igen, semmi nem tart örökké, de ha minden rendben, akkor felesleges arra készülnöd, hogy mi lesz, ha vége lesz.
2022. aug. 17. 17:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura felfogás. Akkor már senkivel nem kéne együtt lenned ez alapján, hisz egyikre sincs garancia, hogy örökké tart.
2022. aug. 17. 18:34
 3/14 A kérdező kommentje:

Igazából ezzel mindketten azt mondtátok, hogy igen, addig is benne lennétek egy kapcsolatban.

Egyébként őszintén szólva nem értem azokat, akik azt mondják, hogy pazarlás. Együtt élni valakivel, még ha csak a legjobb barátod is, akkor sem pazarlás, ha ott a szeretet.

2022. aug. 17. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Én olyanba is belementem már, ami csak 2 hónap volt, mégis abszolút megérte, annyi élmény meg emlék van róla. Szerintem még ha fáj is valami esetleg később, akkor sem szabad eldobni a lehetőségeket a jelenben.
2022. aug. 17. 18:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel SENKIVEL nem leszel együtt a halálodig. Hány kapcsolat megy tönkre 10-20-40 év múlva?
2022. aug. 17. 19:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De ettől megtagadni magamtól a szerelmet? Soha.
2022. aug. 17. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha visszamehetnék egyik exemmel sem lennék újra a fájo szakitások miatt. nekem nem érte meg a szép emlékekért velük lenni.
2022. aug. 17. 19:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy pazarlás egy lezárt kapcsolat. Akkor jó volt. Aztán már nem.

Garancia semmire nincs. Ezért kár távol tartanod magad a boldogságtól.

2022. aug. 18. 10:01
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Az még nem azt jekentené hogy távol tartja magát vki a boldogsagtol ha nem akar véges kapcsolatokba belemenni.

Nem feltetlenul az a boldogság amit egy embertol egy véges kapcsolat nyujt ideiglenesen.

2022. aug. 18. 10:54
 10/14 anonim ***** válasza:
*nem azt jelentené
2022. aug. 18. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!