Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalakon egy átlagos férfinak van esélye a nőknél? Érdemes regisztrálni?
#13 Hát képzelem szerencsétlent. Amúgy az a durva, hogy még utána sem biztos, hogy egyből a legjobb nőkkel menne a forgatás, sőt...
Gondolom azért ott is végig kell járni a "ranglétrát", mielőtt belecsapnak az igazi lecsóba. :D
Mivel utálok "robotokkal" vagyis mesterséges intelligenciával beszélgetni, így megelégeltem az internetes társkereső oldalakat. Állandóan csak kreált mesterséges válaszok, levelek érkeznek. Olykor már a röhejes kategóriába tartoznak a bugyuta google fordító szintű szövegeikkel. Az is elég ciki, amikor ugyanazon fotóval más, más adatlapon szerepelnek személyek. Sőt, ugyanazon szolgáltató külföldi oldalán más országban is ezekkel a képekkel, ottaniként jellenek meg hirdetések. Szánalmas pénzlehúzás az egész!
Ajánlom inkább a személyes (hagyományos) ismerkedést!
Több mint 10 évig voltam kisebb nagyobb szünetekkel ilyen oldalakon és 1 db normális emberrel nem találkoztam. Végtelenül kiábrándító. Míg egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol találkoztam valakivel minden ment, ahogy lennie kell.
Részemről egyáltalán nem ajánlom. Baromi nehéz egy kép alapján leszűrni hogy milyen lelkületű valaki egy olyan helyen ahol mindenki mást mutat, mint ami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!