Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, már együtt is élünk, de még nem találkozott a barátnőimmel. Ez normális?
Figyelt kérdés
32F, 24N2022. aug. 15. 21:50
2/9 anonim válasza:
Persze, én őt a legjobb barátnőmnek 9 hónap után mutattam be, mi is együtt éltünk már. Így jött ki a lépés, kicsit befigyelt a covid is. Nem számít ez szerintem semmit :)
3/9 anonim válasza:
Volt egy éves kapcsolatom, ahol a csaj nem látta a legjobb haveromat, mundjuk mindkettőnknek távkapcsolata volt és sose jött úgy ki, hogy mindenki itt legyen.
4/9 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem a barátnőidre kíváncsi, sőt baj is lehet ha sok van és kiderül hogy az egyiknek már udvarolt vagy az exe.
5/9 anonim válasza:
32 évesen engem sem érdekelne egy csomó kora 20-as buta pitsa.
6/9 anonim válasza:
Miért nem? Ez csak rajtad múlik!
Amúgy normális.
7/9 anonim válasza:
lehet normális, lehet nem.
esetünkben nem lett volna az, elvégre viszonylag gyakran adódnak baráti összejövetelek, ahova mindenki hozza a párját is.
8/9 anonim válasza:
Nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ez baj. Lehet, hogy egyszerűen csak szarik rá, hogy kivel barátkozol. Mert lássuk be ez legtöbbször csak kötelező kör, nem pedig vágyik rá az ember.
9/9 anonim válasza:
Értem én hogy jajj mindig együtt kell lenni, de szerintem egészséges, ha van olyan baráti társaság, ahova nem együtt jártok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!