Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 5 hónapja vagyunk együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, már együtt is élünk, de még nem találkozott a barátnőimmel. Ez normális?

Figyelt kérdés
32F, 24N
2022. aug. 15. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mér, bemutattad neki?!
2022. aug. 15. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, én őt a legjobb barátnőmnek 9 hónap után mutattam be, mi is együtt éltünk már. Így jött ki a lépés, kicsit befigyelt a covid is. Nem számít ez szerintem semmit :)
2022. aug. 15. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy éves kapcsolatom, ahol a csaj nem látta a legjobb haveromat, mundjuk mindkettőnknek távkapcsolata volt és sose jött úgy ki, hogy mindenki itt legyen.
2022. aug. 15. 22:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy nem a barátnőidre kíváncsi, sőt baj is lehet ha sok van és kiderül hogy az egyiknek már udvarolt vagy az exe.
2022. aug. 15. 22:07
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
32 évesen engem sem érdekelne egy csomó kora 20-as buta pitsa.
2022. aug. 15. 22:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem? Ez csak rajtad múlik!

Amúgy normális.

2022. aug. 15. 22:11
 7/9 anonim ***** válasza:

lehet normális, lehet nem.

esetünkben nem lett volna az, elvégre viszonylag gyakran adódnak baráti összejövetelek, ahova mindenki hozza a párját is.

2022. aug. 16. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy ez baj. Lehet, hogy egyszerűen csak szarik rá, hogy kivel barátkozol. Mert lássuk be ez legtöbbször csak kötelező kör, nem pedig vágyik rá az ember.
2022. aug. 16. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Értem én hogy jajj mindig együtt kell lenni, de szerintem egészséges, ha van olyan baráti társaság, ahova nem együtt jártok.
2022. aug. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!