Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy az a fiú akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy az a fiú akivel együtt tervezünk komoly kapcsolatot, a barátnőimnek is írogat? Ti ezt hagynátok?

Figyelt kérdés
Az indoka az, hogy szeretne az én barátaimmal jó kapcsolatot ápolni és eddig neki nem voltak jó barátai. Semmi kétséges dologról nem beszéltek, csak zavar a tudat, hogy beszélgetnek. Lányok, ti féltékenyek lennétek? Fiúk, ne reagáljam túl?

2018. okt. 14. 20:34
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
A barátod hülyének tetszik gondolni téged? Bár ha ezt hagyod, akkor az is vagy :D
2018. okt. 14. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen hülyének néz ez a pasi téged. Az én párom úgy ismerte meg a barátaim hogy bemutattam ennél több nem történt. Mégis minek? Ugyan!!! Másról van szó jók a megérzéseid hallgass csak rájuk!
2018. okt. 14. 21:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez nagyon nem tetszene.

Csak agond az, ha felhozod, hogy zavar, akkor feltekeny vagy, ha nem teszel semmit, akkor meg tuti, hogy valaki masra fog szemet vetni.

A fiubarataiddal is levelezget?

Ha kicsit jatszani akarsz, akkor kezdj el beszelgetni a haverjaival. Kivancsi lennek,ahhoz mit szolna.

2018. okt. 14. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Látom itt összegyűltek a féltékeny energiavámpírok. Én is jóban vagyok a párom barátaival (akik 98%-ban férfiak, ugye) , sok időt töltünk velük, ezért mostanra én is "haver" lettem. Simán rájuk írok néhanapján, ők is rám. És én galád még a tesójával is jóban vagyok, pedig ő lány. De biztos vele is megcsalom :D. Ugyan már. Teljesen természetes, hogy valaki jóban akár lenni azokkal az emberekkel, akiket a szerelme szeret.
2018. okt. 16. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!