Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elítéltek egy olyan srácot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek egy olyan srácot aki prostizni jár?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot el tudnál ilyen fiúval képzelni?

Elutasítanak a lányok, de időnként jól esik a szex, emiatt járok.

2022. aug. 12. 18:11
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
53%
Csajok, soha ne mondjátok el egy férfinak, hogy hány f.sszal volt dolgotok! Nincs optimális szám nekünk. Vagy túl kevés és azt gondoljuk prűd vagy, vagy túl sok és azt h ribizli. Most azt mondod van akinek nem számít? Na látod, neki meg ha nem mondod el, az sem számít. :)
2022. aug. 13. 16:27
 32/38 anonim ***** válasza:
34%

Hogy a fenébe lehet egy lapon emlegetni a férfit a nővel, 29-es? A nő akkor szexel, amikor akar, a férfi, amikor tud. Egy nő bármikor és bárhol talál szexet, jóhogy nincs rászorulva a fizetős szolgáltatóra. Egy férfi számára viszont nem ilyen egyszerű a helyzet, nekünk örülni kell annak, ami jut. És bizony könnyen előfordulhat, hogy nem jut semmi, és akkor perkálni kell a nőért.

Mint ahogy a labdarúgásban sem lehet ugyanazt elvárni a kapustól és a csatártól, úgy a szexuális szempontokat is röhejes ugyanúgy hasonlítani. Csak egy napig élnétek egy átlagférfi világában, és megtudnátok, hogy milyen az élet. Rögtön nem ítélnétek el a prostizást.

Na de abban egyetértünk, hogy mindenki azt vár el a másiktól, amit akar. Egy szép világban nyilván mindenki őszintén nyilatkozna a számlálóról is.

2022. aug. 14. 06:17
 33/38 anonim ***** válasza:
40%

Röhejes, szar, kamu duma.

A Férfiak is ugyanúgy találhatnak maguknak szexpartnert ahogy a nők is. Ez a " jaj szegény férfiak csak áldozatok, mert nekik csak alamizsna szex jut" akkora hazugság mint a ház. De legalább kényelmes szöveg.

A lehetőség mindkét nemnek egyformán ott van. Ezek a tények. Ugyanis senki számára nincs semmiféle akadály.

Az ízlése persze mindenkinek más, így a nők is, és a férfiak is részesülhetnek ugyanúgy visszautasításokban, de ez természetes, hisz nem tetszhetünk mindenkinek. Ez olyasmi amit tudomásul kell venni és amin mindenkinek tovább kell tudni lépni, ha cèlba akar élni.

Aki akar és tesz érte az talál magának szexpartnert, illetve párt is. Aki meg csak a kifogásokat keresi és vinnyog meg sajnálja magát, szimplán szánalmas. És így nem is csoda ha pl több elutasítást kap az átlagnál. Az önsajnálat kisugárzása nem vonzó..

2022. aug. 14. 12:45
 34/38 anonim ***** válasza:
34%

Nem, ezek nem tények. Ezek csak a te szubjektív nézőpontod és tapasztalataid kivetítése a valóságra. Ha ilyen egyszerű lenne, nem lennének magányos emberek. Nem azzal van a baj, hogy ostobaságokat hiszel, hanem hogy rá is akarod erőltetni másokra.

Javaslom, regisztrálj fel egy átlag férfi képeivel valamelyik társkeresőre. Meg leszel lepve, mennyi sikered lesz (vagyis nem lesz).

2022. aug. 14. 14:28
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
#34 nem csak társkeresőn van élet, ott sokkal több a ferfi mint a nő, ezért nem ad reális képet. A valóságban igenis van esélye a férfiaknak is, csak a sikertelen pasik hivatkoznak az esélyegyenlőségre.
2022. aug. 14. 14:31
 36/38 anonim ***** válasza:
53%

Tàrskeresőn is ugyanolyanok az esélyek, esélye a férfiaknak is ugyanúgy megvan, mint máshol.

Ezt pont olyannak mondod aki heteroszexuális tehát: férfi nő kapcsolatban él, ahol a felek netes társkeresőn ismerkedtek meg, és a férfi félnek tartott kevesebb ideig, hogy párt találjon.

Szóval Egyéb kifogás?

2022. aug. 14. 14:50
 37/38 anonim ***** válasza:
34%

De most mit dobálózol itt a kifogás szóval? Kifogás az, amikor nincs kedved elmenni a barátnőkkel koktélozni és bekamuzod, hogy fáj a fejed.

Az viszont, hogy sok férfi számára a genetikai adottságai és egyéb (nem befolyásolható) körülményei nem teszik lehetővé a nők vonzalmának kiváltását, az egy valós jelenség.

Mert tetszik vagy nem, ez van. Ha egy nőnek megmutatnánk találomra 10 férfit, abból 1-2 lenne az, akit vonzónak tart.

Fordítva egy férfi meg 10-ből legalább 8 nővel szexelne.

Ez ilyen, a biológiát nem tudjuk kijátszani.

Viszont a kevésbé szerencsés férfiak számára is lehetőség van a szex megélésére azáltal, hogy prostihoz megy.

Tedd a szívedre a kezed: nem az zavarja a nőket, hogy egy pasas fizet a szexért. Hanem hogy azért jár prostihoz, mert nem kell a nőknek, ergo ha nem járna akkor sem jönnének vele össze. Az zavar titeket, hogy ezek a férfiak olyan szexuális örömökhöz jutnak, amire amúgy "nem lennének jogosultak", mert nem elég jópasik hozzá.

És ismerve az oldalt, valószínűleg most jön az a rész, hogy elkezdesz rám személyeskedő megjegyzéseket tenni. De légyszíves, próbáld meg értelmezni is, amit írtam, és ne induljunk el az anyázás felé vezető úton.

2022. aug. 14. 19:04
 38/38 anonim ***** válasza:
62%

Jaj hagyjuk már a hülyeségeket. Ugyanezen az alapon a nőknek is vannak/ lehetnek genetikai adottságaik, amik miatt a pasik rájuk se néznek, bottal se piszkálják meg őket.

Úgy csinálsz, mintha az összes nő szép lenne, akik bárkit megkaphatnak, az összes férfi meg ronda akik senkinek se kellenek. Pedig ez egész egyszerűen nem igaz.

Az a lényeg, hogy az ízlése mindenkinek más, ezért egy csúnya férfi is ugyanúgy találhat magának párt ( olyat akinek ő nem csúnya, hanem jól néz ki, vonzó)

( ahogy egy csúnya nő is ugyanígy találhat magának olyan partnert, akinek ő tetszik),

mert mindenkinek más a szép és más a ronda.

Nemtől és kinézettől függetlenül, aki keres, tesz érte és kitartó, az fog találni társat/ szexpartnert, amit akar.

Rajtam nagyon sokan átnéztek már életem során a külsőm miatt, sok volt a visszautasítás, mégsem kerestem kifogásokat,( hogy azért nincs senkim mert ronda vagyok), nem adtam fel, hogy partnert találjak, és bár sokáig tartott, végül találtam olyanokat akik számára vonzó vagyok. Sőt, még komoly párt is.

És de, amúgy számomra az a gyomorforgató, hogy fizet az ember a szexért olyannak akibe aznap már 3-5-10 másik ember is megmártózhatott🤮 undorító, és minden olyan ember aki ezért fizet, baromira igénytelen.

És azért írtam le amit gondolok, mert a feltett kérdésre válaszoltam. Miszerint sose kezdenék kapcsolatba ilyennel, mert....azt gondolom róla amit fentebb írtam.

Halál feleslegesen vetted magadra, sértődtél meg és kezdtél el vitázni.

Ha te erre a tevékenységedre büszke vagy, az a te dolgod, de fogadd el más emberek véleményét akkor is, ha neked az nem tetszik. Voltak többen is akiknek ez szintén gyomorforgató és nem normális. Törődj bele.

2022. aug. 14. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!