Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek egy olyan srácot aki prostizni jár?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot el tudnál ilyen fiúval képzelni?
Elutasítanak a lányok, de időnként jól esik a szex, emiatt járok.
2022. aug. 12. 18:11
1/38 anonim válasza:
Nem erdekeli, a kutyát se. De ne hangoztasd.
2/38 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem jönnék össze vele.
3/38 anonim válasza:
Ezt úgy gondoltad, hogy majd kapcsolat alatt is jársz?
4/38 anonim válasza:
Engem nem zavarna, de inkább ne mondd meg a választottadnak, mert sokan nem tolerálják és emiatt meghátrálnak ismerkedéskor.
5/38 anonim válasza:
Senkit nem érdekel ha az adott pali csúnya .
6/38 anonim válasza:
Lúzer, aki qurvákhoz jár.
Legalább tudnád helyesen leírni: jólesik (egybeírjuk!)
Csomó nemi betegséget átadhatsz a párodnak majd.
Igen, én elítéllek!
7/38 anonim válasza:
Ha kapcsolat mellett is folytatja ezt a hobbiját, azt sokan nem fogják jó szemmel nézni.
9/38 anonim válasza:
Számomra ez kizáró ok igen! Ki tudja mit szedett össze ott+számára az természetessé vállik,hogy akkor minden esetben a nő lesi minden kívánságát,ha alárendelt állandóan akkor azt... A legtöbb pasi ott "elb*szodik" . Azthiszi neki midnent szabad,pedig az közös megegyezésen múlik!
Amúgy meg szerintem gáz is igen. Ott van annyi csaj akit felszedhetne az ember,nem..helyette fizet, és boldog boldogtalan után sorbaáll.
10/38 anonim válasza:
de ha nem akar vele senki, akkor mit kéne tennie? én megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!