Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítéltek egy olyan srácot aki prostizni jár?
Komoly kapcsolatot el tudnál ilyen fiúval képzelni?
Elutasítanak a lányok, de időnként jól esik a szex, emiatt járok.
Ezt írtam az egyik kérdés alá:
A ferfiaknàl a prosti a red flag
A nőknél a fekete ex amit sok ember nem képes elfogadni
29. Ezzel nincs is gond alapvetően. Én pl simán elmondtam minden pasimnak hogy mennyi volt előtte, mert én is szeretem tudni. Ugyanis ha tudom, nem állok össze olyanokkal akik pl végig dugtak egy fél városnyi nőt. És a fizetős ezen belül is lepra kategória.
Tehát pl nekem igenis voltak párkapcsolataim amikben szexeltem,+ 1 egyéjszakás, és 1 baráttal egy rövidebb szexkapcsolat, és ezt fel is vállalom. DE, SOHA nem volt fizetős ezek között, egy sem. És ezt a lehetséges fêrfi partneremtől is elvárom, hogy erre a szintre ne süllyedjen le, mivel én sem tettem soha. Mint mondtam, az én szememben ez nettó igénytelenség.
A lényeg annyi, hogy a párkapcsolatokat és a szexpartnereket nem kéne fizetős numerákhoz hasonlítani. Sehol sem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!