Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már úgy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már úgy valakivel hogy a környezetetek elítélte? story lent

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, dolgozom. Közeli családom (akikkel nagyon szuper a kapcsolatom) és a nővérem (aki a legjobb barátnőm szinte) elítélik, hogy egy 36 éves férfivel szeretnék találkozni. A férfinek régebben voltak drogos ügyei, kicsapongó életet élt, de már jó pár éve dolgozik, nem ilyen. Azért is szólják meg, mert hogy mennyivel idősebb, mint én. + hogy még a nővéremtől is idősebb, ez zavarja őket. Viszont 30 körülinek néz ki.

Hallgatnátok rájuk, hogy féltenek/óvnak, vagy leszarnátok a véleményüket és elmennétek találkozni/randizni az adott illetővel?

2021. máj. 10. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Semmilyen egykor drogos, zürös illetovel nem kezdenek. Egy drogos sosem lesz 'tiszta', maximum éppen nem használó időszakat éli.
2021. máj. 10. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez volt, mint nálad. Nem rég 26 évesen lett egy 19 éves barátnőm és páran soknak találták. Velem is ez a helyzet, mint ezzel a férfival, hogy 5-6 évet letagadhatok, mert kölyökképem van és egészségesen is élek. Szerencsére leszartam a véleményüket.
2021. máj. 10. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon önfejű vagyok, senki véleménye nem tudja befolyásolni a döntéseimet. Az már más tészta, hogy magamtól nem kezdenék ilyen emberrel.
2021. máj. 10. 10:41
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Én sosem hallgatok senkire. Ez nyilván van, amikor jó, van, amikor rossz tulajdonság. Amikor a rózsaszín köd ellepi a fejed és a bartáid objektív meglátásaira sem figyelsz egy párkapcsolat kapcsán, akkor nem feltétlen a legjobb :D

Alapvetően az, hogy volt egy múltja, most meg már nem olyan, az nem baj - nekem legalábbis. Mindenki hoz rossz döntéseket, szerintem egy embert az határoz meg, hogyan él most, mit tanult a múltjából és hogyan változott a jó irányba, nem az, hogy évekkel ezelőtt mit csinált.

Nekem is vannak olyan közeli barátaim, akik a poklok poklát járták meg huszonévesen/tiniként, drogokkal meg alkohollal tompították a lelki gondjaikat, aztán ezen túlléptek és most teljesen más emberek, boldogok, kiegyensúlyozottak. Nem a múltja határoz meg egy embert, hanem az, hogy hogyan tud felállni a sz-rból és milyen irányt választ. Én az ilyeneket többre becsülöm, mint azokat, akik sosem voltak a padlón, sosem voltak nehézségeik vagy sosem kényszerültek arra, hogy a lelkük legmélyét kibelezve újraépítsék magukat és amagas lóról ítélkeznek mások felett.

Ettől függetlenül nem tudom, hogy a te pasid milyen, hagyatkozz a saját megrzéseidre, szerintem, max lesz egy csalódásod és tanulsz belőle.

Én úgy vettem észre, hogy ha makacsul is figyelmen kívül hagytam mások figyelmeztetéseit, azért mindig volt bennem is valami, ami kételkedett, és azt a kételkedő hangot nem kellett volna figyelemen kívül hagyni. Tehát ha benned vannak kételyek másoktól függetlenül, akkor hallgass magadra, másokra ne.

2021. máj. 10. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Egy rohadt drogos, MINDIG rohad drogos marad! Kerüld!
2021. máj. 10. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Volt egy drogos exem. Sajnos tök hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz, mert én soha nem csináltam, így nem tűnt fel, hogy mit csinál, amikor nem vagyunk együtt (nem éltünk együtt). Amikor rájöttem, azt hittem, én majd meg tudom változtatni. Nem jött be, helyette inkább megcsalt valakivel, aki szintén azt hitte, hogy majd ő megváltoztatja. Neki sem sikerült pár hónapnál tovább rávennie, hogy letegye. Én már öt éve boldog párkapcsolatban élek mással, a másik csaj is, az ex pedig azóta is drogozik. Kutyából nem lesz szalonna...
2021. máj. 10. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Én is drogoztam, illetve nagyon sok rossz döntést hoztam fiatalként, voltam közel hozzá, hogy lecsukjanak, megöljenek, hogy én öljek. Viszont megváltoztam, és úgy érzem megtaláltam a békémet. Nagyon sok energiát raktam az önismereti munkába, sikerült felnőni. Nem szoktam elfedni a múltam a nők előtt, ha komolyan érdekel valaki, akkor az elején elmondom. Mikor azzal találkozom, hogy elfogadnak, bármilyen is a múltam, és látják milyen ember lettem, és tudnak szeretni, az nagyon jól tud esni nekem, habár nem mutatom ki mennyire...

Mikor elítélnek érte, azt már nem veszem magamra, de valahol mélyen érzem, és kellemetlen számomra. Volt olyan barátnőm, aki ezt elfogadta, a kapcsolatban jól éreztem magam, de minden alkalommal, amikor találkoztam az apjával kellemetlenül éreztem magam, mert láttam a tekintetében, hogy nem egy ilyen embert szánt a lányának. A lány, és a kapcsolat iránti szeretetből ezt persze nem mutattam ki.

Nincs célja, szándéka ennek a válasznak, nem akarlak vele semmilyen irányba befolyásolni, csak felhozott a kérdésed sok érzést, és megosztottam veled a tapasztalásomat, hátha hasznodra válik.

Szép napot neked...

2021. máj. 10. 11:30
 8/9 anonim ***** válasza:

" már jó pár éve dolgozik "

36 évesen nekem 16 év munkaviszonyom volt...

Minek akarsz egy drogos munkakerülővel ismerkedni?

2021. máj. 10. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
8. És? Akinek mondjuk csak 10 van, az annyival szarabb ember nálad? Mondjuk kevesebbet ér tőled 1/3-dal?
2021. máj. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!