Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők! Hány férfiról tudtok a környezetetekben akik ugrásra készen állnak arra az esetre ha szinglik lennétek ismét?
Az online lovagokat hagyjuk. IRL férfiak érdeklnek, akik ugrásra készek.
F/30
Kettőről biztosan tudok, de mindkettőnek elmondtam már, hogyha szingli lennék se lehetne köztünk semmi. Az egyikük elfogadta, de állítólag még reménykedik, a másikukat már hónapokkal ezelőtt letiltottam mindenhol, mert szinte minden nap írt, hogy mit csinálok éppen, milyen kedvem van, stb.
Állítólag még két srác van, akinek komolyabban bejövök, de ez csak pletyka szintjén hallottam vissza. Egyébként fura, mert az egyikükkel talán háromszor beszéltem, szóval kétlem, hogy komolyabban érdeklődhetne.
24/L
#4 Talán az vagyok. :) Mindegyik férfit ismerem régebb óta, és többször próbálkoztak is, az egyik azután is, hogy már kétszer visszautasítottam.
Tudod Kérdező, ha nincs meg az alap vonzalom, akkor részemről nincs sok értelme belekezdeni. (#2)
"szóval kétlem, hogy komolyabban érdeklődhetne."
Ezek a fiúk komolyabban érdeklődnek egyszerre 20 lány után.
"Ezek az ugrásra készek olyanok, hogy több sorban is állnak. Igy igazi értéke nincs."
De azért amikor a nő tartogat 20 pasit egyszerre talonban, azzal semmi gond nincs..
"#4 Talán az vagyok. :) "
Kupakolásra mennyi pasi áll sorban nálad? 2 tucat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!