Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő nők! Hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Hány férfiról tudtok a környezetetekben akik ugrásra készen állnak arra az esetre ha szinglik lennétek ismét?

Figyelt kérdés

Az online lovagokat hagyjuk. IRL férfiak érdeklnek, akik ugrásra készek.

F/30

2020. dec. 13. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy ő ugrásra kész, az nem azt jelenti, hogy én talonban tartom. Nekem egy ilyen pasi van most, de soha, semmi jelét nem adtam annak, hogy bármi lehetne köztünk.
2020. dec. 13. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen
2020. dec. 13. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

"Kupakolásra mennyi pasi áll sorban nálad? 2 tucat?"

Szerinted kit érdekel, hogy az utolsó retardált is megdugna bármilyen nőt? Szerinted ettől bármilyen nőnek is jobb lesz? Vagy több lesz az önbizalma, hogy a szomszéd bácsi is rácsorgatja a nyálát?

2020. dec. 13. 16:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Épp staroprament iszok :) Számomra értelmezhetetlen a kérdés.Ha egy nőn azt látom hogy nem vagyok neki szimpatikus éppen csak válaszolgat akkor nagyon gyorsan lezárom a "beszélgetést".Ha legközelebb ő kérdez ugyanúgy leszarom.Kölcsönösség nélkül semmi értelme kínlódni.Ha pedig valaki elutasít épp elég gáz és még ezek után próbálkozni...Hogy tudja valaki jobban alázni magát?Nem bírom ezt felfogni.
2020. dec. 13. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!