Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért döntött volna így a végén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért döntött volna így a végén?

Figyelt kérdés
Korábban a mostani legjobb fiú barátom járni akart velem, de félrekommunikáltunk és nem jött össze, emiatt mással van most kapcsolatban. Ahogy lelkileg kizelebb kerültünk egymáshoz az évek során, szexuálisan is megtörtént ez. Éreztem hogy folyamatosan forr a levegő köztünk. Egyszer megbotlottam, rátettem a combjára a kezem, és ő is rárakta az enyémre. Mindig próbál olyan közel jönni hozzám, mintha meg akarna csókolni. Eleinte félreértettem ezeket, azt hittem, szeretne tőlem valamit, megkérdezte hogy ha szakítana vele a barátnője, akkor járnék-e vele. Elmondtam neki, hogy bejön, de szerintem egyik lány, ahogy én sem szeretne másodhegedűs lenni. Ami rosszulesik még hogy nem foglalkozik az érzelmeimmel, csak egótuningnak használja hogy neken is bejön. Ebből az egészből nagyon elegem lett és mondtam neki hogy úgy érzem hogy én csak egy vagyok a sok közül, egófényezésre jó vagyok, míg a barátnője pedig ott van fix pontként. Írásban és sosem keresem, mikor már kopnék le, folyamatosan ő ír rám, flörtölget. Válaszút elé állítottam, azt mondtam neki, hogy ha ennyire nem érdeklem, akkor soha többet nem fogom keresni. Azt mondta hogy nagyon sajnálná ha ez így lenne, de az én döntésemet ő nem írhatja felül. Megkért hogy kísérjem vissza utoljára a kolijába, és közben azt mondta hogy ha beköpöm a barátnőjének a flörtjeinket és emiatt őt kidobja, kkor az aljas húzás miatt nem fog velem járni a csaj helyett. Itt lett elegem, egy szó nélkül megindultam vissza, ő pedig futott utánam, mentegetőzött hogy nem fenyegetni akar meg hogy én is fontos vagyok neki, de meg se hallottam. Akkor karon fogott, odanyomott egy fának és lesmárolt. Utólag azt mondta hogy ezt a csókot a kolijánál akarta elbúcsúzáskor. Minek akaet megcsókolni ha a másik lánnyal akar maradni?

2022. aug. 10. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mit nem vágsz? Most írtad le magadtól, hogy csak pótléknak vagy jó. Ébredj fel és keress valakit, aki normálisan viselkedik veled.
2022. aug. 10. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. aug. 10. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tök egyértelmű. A barátnőjét akarja megtartani, veled meg továbbra is szórakozni. Tisztázta a jatékszabályokat, hogy ne érje meg neked beköpni, mert akkor bukja a csajt. Viszont te már "elbúcsúztál"tőle, ezért megcsókolt, hogy elkezdj reménykedni és visszatáncolj. Fiatal kora ellenére nagy játékos a csóka.
2022. aug. 10. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Manipulálni próbál. Úgy tett, mintha elfogadná a döntésed, de azért akart egy búcsúcsókot, hogy az benned megmaradjon, te tovabbra is kattogj a dolgon, bűntudatot érezz, keresd máskor is és maradj szépen a helyeden: a szórakoztató játekok polcán.

Ha lesz férfi az életedben, akinek tényleg fontos vagy, na az nem így fog viselkedni, hogy másokat is tart melletted (vagy éppen téged tart más mellett), hanem neki te leszel az egyetlen. Téged kiemel mindenki közül és nem lesz benne kétely, hogy téged válasszon, vagy akárki mást.

2022. aug. 10. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudtodra adta, hogy pótléknak tart(ana) téged, ráadásul még erőszakoskodott is veled.

Van még kérdés?

2022. aug. 11. 10:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!