Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, mèg 1,5 év. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, mèg 1,5 év. Ti hogy vèszelnètek át?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. A barátommal, aki azóta a vőlegènyem 2 éve élek távkapcsolatban. (220km) 2 hetente együtt töltjük a hétvégét. Sajnos neki mèg 1,5 éve van az egyetemen, nekem 2, de amint végez hozzám költözik és összeházasodunk. Mindketten dolgozunk is a suli mellett, így hétközben nagyon keveset tudunk beszélni. Tudom, hogy az elmúlt 2 évet is kibírtuk valahogy és ez az 1,5 is gyorsan el fog menni, csak néha olyan kilátástalannak érzem a helyzetet. Nagyon nehéz így élni, hogy akit a legjobban szeretek a világon nincs velem. Kérlek írjatok nekem pozitív sztorikat, tapasztalatokat. :)

2024 július 13-án lesz az esküvőnk, ezt a kérdést itt hagyom magunknak emlékben és majd akkor megmutatom neki.

21/L

2022. aug. 8. 23:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akivel gimis korodban együtt jártál, annak a személynek köze se lesz önmagához 22-23-25-30 stb éves korára, annyit változik az ember. Felnőtt embereknek is nehéz az együttélés. Nagyon naiv vagy még, drukkolok, hogy benőjön a fejed lágya, vagy neked, vagy a fiúnak. Nem miattatok, hanem szegény gyerekeitek miatt. Felőlem mindenki ott rontja el az életét ahol és ahogy akarja, de mikor gyerekeket tesznek tönkre az ilyen mesevilágban élő emberek az tragikus.
2022. aug. 9. 09:15
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

Legideálisabb állapot a távkapcsolat.

Nem megy az idegeidre a horkolással minden nap, nem égeti oda a kaját, nem hagy kupit maga után, kevesebbet veszekedik az ember és akkor is rövidebb ideig mert simán lerakod a telefont/letiltod facebookon amíg mindenki megnyugszik és még lehetne sorolni az előnyöket.

2022. aug. 9. 10:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Lakva ismerszik meg az ember. Ezer cikk szól arról, hogy egy tavkapcsolatban pont azokat a próbákat nem kell kiállni amik fontosak lennének.

Ha alig 2 hetente találkoztok, akkor örültök egymásnak, van mit átbeszélni. Nem olyan, mint amikor jönnek az unalmas hétköznapok, már elmarad a sok érintés, bujas, szex, rájössz a másik apró bosszantó szokásaira.

Ha a legutóbbi srác, akivel ismerkedtem csak két hetente egyszer találkozunk, szerintem életem szerelme is lehetett volna. De így, hogy sűrű volt köztünk a kommunikáció és találkozás, minden bosszantó dolgát túl hamar észre vettem.

2022. aug. 9. 10:23
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Úgy tudod átvészelni a legkönnyebben ha arra koncentrálsz, hogy milyen jó lesz utána.

Én is távkapcsolatba futottam bele, anno a párommal. Pont akkor ismerkedtünk meg amikor kiment külföldre dolgozni. Hetente, kéthetente találkoztunk csak 1,5 napra. Aztán felmondtak neki a munkahelyén, és akkor hazajött 3 hónapra. Mikor talált munkahelyet újra jött a ritkán találkozàs, de ott volt a cél előttünk. Mi 4 évig csináltuk ezt. Mostmár együtt lakunk. Nagyon jól kijövünk, nem veszekszünk, összeházasodtunk, babánk született.

2022. aug. 9. 13:12
 15/20 anonim válasza:
39%

Szia, sajnálom, hogy ilyen negatív válaszokat kaptál eddig. Ha két ember egymásnak van teremtve, egy hullámhosszon vannak, ismerik egymást, akkor jóval nagyobb az esély egy boldog hosszú kapcsolatra, mint ezek hiányában. Tartsatok ki egymás mellett, próbáljatok minél többet beszélni egymással, akár csak írásban is. A kétheti találkozásaitok meg ne úgy teljenek, hogy fekszetek a szobában együtt, hanem csináljatok programokat, randizgassatok. Úgy sokkal több emléketek lesz egymással, ami jobban összeláncol.

Sok sikert és sok boldogságot kívánok!

2022. aug. 23. 19:25
 16/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnek nagyon szépen köszönöm a pozitív kommenteket. Szerintem is létezik olyan, hogy két ember egymásnak van teremtve.☺️ Igen amikor találkozunk mindig csinálunk valamit: állatkert, mozi, színház, kirándulás, strand stb...(bár olyan is szokott lenni hogy itthon Netflixezünk)
2022. szept. 25. 20:45
 17/20 A kérdező kommentje:
Elszomorítok mindenkit. 1,5 hónap van hátra az összeköltözésig és még mindig együtt vagyunk. :D
2023. okt. 29. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon elszomorodtunk.
2023. okt. 29. 14:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Itt hagynék egy kis üzit azoknak akik jelenleg is távkapcsolatban élnek. Már fél éve együtt lakunk és sosem voltam még ilyen boldog. Jövő héten lesz az esküvő.😍 Sajnálom azokat az embereket, akik nem hisznek már az igaz szerelemben.
2024. júl. 3. 20:36
 20/20 anonim válasza:
Uristen, gratulalok!! 15ös vagyok, látod mondtam én 😊 sok boldogságot!
szept. 16. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!