Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolat, mèg 1,5 év. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolat, mèg 1,5 év. Ti hogy vèszelnètek át?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Segítséget, tanácsot szeretnék kérni. A barátommal, aki azóta a vőlegènyem 2 éve élek távkapcsolatban. (220km) 2 hetente együtt töltjük a hétvégét. Sajnos neki mèg 1,5 éve van az egyetemen, nekem 2, de amint végez hozzám költözik és összeházasodunk. Mindketten dolgozunk is a suli mellett, így hétközben nagyon keveset tudunk beszélni. Tudom, hogy az elmúlt 2 évet is kibírtuk valahogy és ez az 1,5 is gyorsan el fog menni, csak néha olyan kilátástalannak érzem a helyzetet. Nagyon nehéz így élni, hogy akit a legjobban szeretek a világon nincs velem. Kérlek írjatok nekem pozitív sztorikat, tapasztalatokat. :)

2024 július 13-án lesz az esküvőnk, ezt a kérdést itt hagyom magunknak emlékben és majd akkor megmutatom neki.

21/L

2022. aug. 8. 23:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Akkor már nem lesztek együtt, ha már most sem beszélgettek egymással, csak dugtok 2 hetente.
2022. aug. 8. 23:57
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Kétheti találkozások után esküvő? Merész. Remélem, észhez tértek.
2022. aug. 9. 00:02
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj édesem...
2022. aug. 9. 00:33
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vészelném át? Sehogy. Sose mennék bele ilyenbe. Mert ez nem párkapcsolat, ahol 2 hetente csak dugtok hétvégenként, amúgy meg alig kommunikáltok egymással.

Ez csak egy szexviszony, amire nem érdemes házassàgot alapozni.

Ha 2 év múlva még aktuális, költözzetek össze, aztán újabb 1-2 év múlva meglátjátok, hogy egy valódi kapcsolat működik e köztetek. De ne nagyon éld bele magad. 2024-ben már valószínű mindketten mással lesztek együtt.

2022. aug. 9. 00:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem se lesz ez hosszútávú. Fiatalok vagytok, nem 40 évesek. Simán találtok magatoknak partnert. Pluszban azért gyakran előfordulnak ezekben a kapcsolatokban félrelépések. Kívánok nektek szépeket és jókat, de majd írj 2 év múlva, hogy lagzitok volt e. 2 hetente 1 hétvége az kevés. Én 3 év együttélés után mentem hozzá a férjemhez,előtte másfél évig volt hétvégén találkozó. Egyszerűen ennyi idősen szinte felesleges a távkapcsolat.
2022. aug. 9. 00:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán hogy jöttetek össze? Ezek szerint, ha nyáron sem vagytok együtt, nem az egyetem miatt vagytok távkapcsolatban.

Nem is ismeritek egymást. Minek kellett az eljegyzés, meg tervezni az esküvőt? Először valódi kapcsolatot kellene kialakítani, együtt élni, már ha 2 év alatt nem találtok magatoknak mást.

2022. aug. 9. 00:48
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

2 heti találkák után szerintem is nagyon meredek az esküvő.... Ha addig egyikőtök sem talál egy közelebbit, akkor sajnos esélyes hogy a házasság nem fog pár hónapnál tovább tartani. Nem is ismeritek egymást, mert így nem is lehet megismerni egymást. 2 hetente találkoztok, jó ha 1 teljes napot együtt vagytok, így persze hogy minden szép és jó. De a hétköznapokban együtt lenni az teljesen más.

Persze minden lehetséges, de azert gondolkodjatok reálisan. Ráadásul borzasztó fiatalok vagytok még.

Éljetek előtte kicsit együtt, es ha ugyis minden ok, akkor házasodjatok!

2022. aug. 9. 04:24
 8/20 A kérdező kommentje:
Úristen milyen pesszimisták vagytok. Hogy lehet így élni? Valójában már 4 éve együtt vagyunk, ugyan abban a városban születtünk és egy gimnáziumba jártunk, ott ismerkedtünk meg. Csak ő messze ment tanulni, mert csak ott van olyan szak, amire kiskora óta szeretett volna járni. Nyáron azért nem tudunk találkozni, mert mint mondtam nekem is van munkahelyem és neki is. Mivel ő duális kèpzèsen van muszáj az egyetem által kihelyezett helyen dolgoznia amíg ott tanul.
2022. aug. 9. 06:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Édesem, cuki vagy, irigylem a fiataloktól ezt a lelkes naivitást, de a való élet sajnos nem ilyen. Az embernek társra van szüksége, olyanra aki mellette van. A legtöbb kapcsolat még normál esetben is szétmegy, nemhogy így. Azt mondod mégcsak beszélni se beszéltek sokat.

A valóságban a legtöbben ilyen hosszan ugy "tudnak" várni, hogy van nekik valaki, ennyi idő alatt akár több is. Jó esetben megtudják állni hogy csak szex, de mivel egy idő után ott is kialakulnak érzelmek, így simán lehet több is.

Persze lehet pont ti lesztek a ritka kivétel, tényleg szurkolok, de a világ sajnos nem ilyen.

2022. aug. 9. 06:54
 10/20 A kérdező kommentje:

Teljesen elrontottàtok a kedvemet. :( Egyébként honnan tudjátok hogy nem ismertük ki egymást? 2 évig minden nap találkoztunk és egész nyáron együtt voltunk. Mióta tavkapcsolat van azóta nehezebb, de próbálunk a munka és az egyetem mellett is együtt lenni. Karácsonykor is 1 hetet együtt vagyunk, most nyáron is voltunk 1 hetet ketten nyaralni. Húsvétkor és minden hosszúhètvègèn is.

Bírom az emberekben hogy egyből azt mondják dugni járnak össze...

2022. aug. 9. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!