Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy keltsem fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy keltsem fel egy férfi figyelmét távkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben akibe szerelmes vagyok,majdnem minden nap beszélgetünk. Ő tudja hogy én szerelmes vagyok belé de ő még nem érez irántam semmit.

Nagyon messze vagyunk egymástól ezért szoktunk csak telefonon beszélni.

A kérdésem az lenne hogy Szerintetek mit kéne tennem hogy ő is Kezdjen érezni irántam valamit?!

Egyébként jól el szoktunk beszélgetni Szóval így elvagyunk Csak annyi a gond hogy ő még nem érez irántam semmit.

2022. jún. 28. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Alapból vesztes helyzet ha ő tudja, hogy szerelmes vagy, de te nem váltassz ki belőle semmit. Az, hogy még távkapcsolat is az még csak rátesz egy lapáttal. Szerintem felesleges mászni utána, inkább engedd el..
2022. jún. 28. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:

El vagyunk jókat beszélgetünk ezzel nincs gond. Inkább azzal hogy szinte egésznap dolgozik. Szoktunk találkozni évente 2 alkalommal.

Engem az érdekelne hogy mit kéne tennem hogy belém szeressem.

Lehet azzal van a gond hogy én állandóan keresem írok rá, ő meg csak a nap végére nézi meg.

2022. jún. 28. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ön elmebeteg?
2022. jún. 28. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Miért lennek elmebeteg? Egyszerüen csak fel tettem egy kérdést. Nem tudom miért kell ezt így mondani.
2022. jún. 28. 20:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként egy alkalommal le is feküdtünk és azóta beszélgetünk mindig.
2022. jún. 28. 20:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar az a figura tőled semmit, ha van egy kis ideje válaszol neked és ennyi, épp annyit feccöl ebbe bele, hogy amikor évente 1-2-szer találkoztok szexeljetek és kész.
2022. jún. 28. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem távkapcsolat. Nem érzi magányosnak magát, mert beszélgettek, szex is megvolt. Ha lenne benne tartás, megszakítaná veled a kapcsolatot, hogy túlléphess rajta és ismerkedhess mással. Így viszont neked kell ezt meglépni
2022. jún. 28. 20:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyénként van felesége nekem meg férjem akik ráadáyul testvérek.
2022. jún. 28. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem azon kellene dolgoznod hogy többet érezzen irántad, hanem azon, hogy te kevesebbet.
2022. jún. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!