Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Borzasztóan érzem magam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan érzem magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pultosként dolgozom. 19 éves vagyok. Egy férfinek megtetszett a stílusa akit kiszolgáltam éppen és olyan fellángolásaim tudnak lenni…De csak egy pár percre. Aztán ahogy adtam ki az italt, szerintem nem volt tudatos mert utána kaptam észbe rá tettem a kezem a kezére. Aztán egyből el kaptam és sírhatnékom lett. Szerintem a férfinek sem esett le mert tényleg gyorsan kapcsoltam, de nem tudom mi volt ez, viszont borzasztóan érzem magam. Most vége a kapcsolatomnak? Nagyon félek, rendesen remegek. Nem akarom elveszíteni a barátom
2022. aug. 8. 21:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Hülye vagy. Ennyi.
2022. aug. 8. 21:17
 2/14 A kérdező kommentje:
Lehet csak véletlen volt nem tudom, de borzasztóan érzem magam
2022. aug. 8. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Higgadj le és legközelebb gondolkozz mielött elkapnának ezek a heves fellángolások, vagy, hogy nevezed. Ez nem megcsalás, de nem is épp tisztességes viselkedés. Barátoddal jól megvagytok? Biztos, hogy szerelmes vagy?
2022. aug. 8. 21:19
 4/14 anonim ***** válasza:
49%
Mijafsz? Miért veszítenéd el a barátod?
2022. aug. 8. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem történt, ez nem félrelépés, csak egy önkéntelen reakció volt. A párodnak nem kell elmomdani, mert ez butaság. Szent a béke.
2022. aug. 8. 21:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen csak most teljesen ki vagyok fordulva magamból, nem tudom mi van velem. Nem voltam ilyen. Az utóbbi időben nem viseltem jól ahogy a férfiak nyomultak aztán így jött ki belőlem, néhány hete vannak ilyen szorongásaim
2022. aug. 8. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szakma ilyen. Fiatal nő vagy a pasik meg teszik a szépet. Ha ez ennyire zavar, szorongsz, hagyd ott, mert ez rosszabb lesz. Vagy tanuld meg leszarni a nyomulást.
2022. aug. 8. 21:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
He? Mi a bajod?
2022. aug. 8. 21:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez elfog múlni, csak próbálj lenyugodni és nem ezen kattogni...
2022. aug. 8. 23:55
 10/14 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem voltam ilyen és most teljesen kikészít a viselkedésem. Teljesen ki fordultam magamból mióta itt dolgozom.

Annyi ehhez hasonló szituáció történt már.

Pl szintén nagyon helyesnek tartottam egy másik férfit és ez látszódott ahogy ránéztem, sőt rendesen akartam, hogy észre vegye. Aztán később mikor tiszta fejjel tudok gondolkodni olyan rosszul érzem magam és úgy bánom, hogy nem fogom magam vissza.

Ez sem számít még megcsalásnak ugye?

2022. aug. 9. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!