Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Borzasztóan kivagyok borulva
Együtt voltam egy fiúval majd leginkább az én hibámból szakítottunk. Majd kb 6 hónap után ráírtam és beszéltünk majd találkoztunk.
Olyan volt mint régen de a találkozó végén mondta, hogy majd meglátjuk mi lesz.
Aztán másnap mondta, hogy én jobban érdemlek nála és nem tud megbízni bennem. (Félreértés nem megcsaltam és semmi ilyesmi nem történt!)
Mondta, ha nem szeret akkor letilt. Aztán mondta, hogy jobb lenne ha nem beszélnénk és kért, hogy tiltsam le, hogy távoltartsuk egymást. Természetesen nem tettem.
Tudom, hogy butaságot csináltam de megbántam és soha többé nem fog megtörténni. De azt mondta, hogy megbocsát de nem felejt.
Nagyon szeretem őt. Nem akarok elveszíteni őt
* akarom
Bocsànat a sok helyesírási hibáért de most is bőgve írtam
Jó tanács:
1. Ne sírj, azzal nem változik semmi.
2. Egy fiú, aki ilyen bunkó veled, azt hagyni kell, had menjen.
Meg egyébként is, olyan gyerekes ez a letiltásos dolog. És? Mi fog változni?
Szerintem ő már nem akar tőled semmit, sajnos ezt ő már eldöntötte és tovább lépett, de te még mindig ragaszkodsz hozzá. Próbálj meg tovább lépni.
(Ne mondd azt, hogy én könnyen beszélek, nekem is van párom)
En ugy gondolom, hogy a nok sokkal inkabb erzelem vezereltek, siman meghoznak donteseket ugy, hogy at sem gondoljak a kovetkezmenyeket. Utana meg mar az esetek tobbsegeben keso. Lehet az is, hogy nem igy van, majd masok jol megcafolnak, ezek a sajat tapasztalataim.
A helyzet az, hogy a hajo elment, egy ferfi nem felejt. Tudatosan epit falat kozetek, egyszer mar visszaeltel a bizalmaval, tobbszor nem koveti el ezt a hibat. Egyebkent, ha engem kerdezel igaza van, akarmit is tettel ellene, az orokre szalka lesz benne, olyat keres, akiben meg tud bizni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!