Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot, legyetek szívesek, borzasztóan háborog a lelkem. (? )
Na, a story dióhéjban:
Másodéves egyetemista vagyok, idén október végén egy új kollégiumba kerültem, ahol a diákok afféle csapatokba vannak beosztva. Egy pár hete borzasztóan megtetszett az egyik srác az enyémből, de hamarosan felfigyeltem rá, hogy egy másik lány is rá vetett szemet. Mivel a fiú elég sok figyelmet kap, kevés időt töltött bármelyikünkkel, de mégis némi reményt is tápláltam a köztünk lévő dolgok pozitív végkifejlete iránt, hisz a srác tett pár olyan gesztust, mintha nyitni kívánna felém.
Az igazi feketelevesre az első csapatos bulinkon figyeltem fel, amikor is a kiszemeltem enyhén illumináltan konkrétan sz@rt a fejemre, és a másik lány társaságát kereste. Hát mondom, rendben, megesik az ilyen, ám a legutóbbi görbe estén szinte végig egymás mellett ültek (nem tudom, melyikük akaratából, vagy leginkább vegyes szándékból), sőt mi több a srác félreérthetetlen jelekkel bombázta a jelenlévőket (pl. hogy a lány hallja, mit akar mondani, óvatosan elsöpörte a haját a füle elől).
Nos, azt hiszem, ezután rájöttem, hogy egy olyan fejsze nyele után rohantam eddig, amit egy tonnás súly ránt a szakadékba egy hosszú kötél végén.
Szeretném száműzni a gondolataim és érzéseim, de ez két okból kifolyólag igencsak nehezemre esik: egyrészt, mivel egy csapatban vagyunk, szinte minden nap látnom/hallanom kell a srácot. Másrészt idegesít a tudat, hogyha az esélyes csajjal már szeptember óta ismerik egymást, és valószínűsíthetően ugyanilyen volt a viszonyuk, miért nem jöttek még össze, vagy legalább történt volna köztük komolyabb némi szende flörtölésnél?
Voltatok már hasonló szituációban?
Rozsdamentes bojler felár nélkül eladó.
Ja, bocs. Engedd el ezt a témát.
De tudjátok, az a sz@r, hogy mivel egy társaságban vagyunk, szinte minden áldott nap beszélnem kell vele, és sugározni a nagy "de jó spanok vagyunk feelinget", ami után mindig szörnyen érzem magam, és elfelejteni se nagyon sikerül.
A társaságból pedig nem fogok kilépni, hisz nagyon jó barátaim vannak ott... azt hiszem, megint remekül benne vagyok a slamasztikában :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!