Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hosszú házasság és több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú házasság és több gyerek után férjem úgy döntött egy férfi mellett köt ki helyettem. Teljesen összezavart az egész. Tényleg meleg lenne vagy csak biszexuális? Honnan vannak ennek előjelei amiket tudnom kellett volna?

Figyelt kérdés
Már felmerült bennem az is, hogy lehet a nőkhöz sem vonzódik..

2022. aug. 3. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Jujj 10-es. Látom nagyon betaláltam nálad. =D
2022. aug. 3. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon gáz. Téged is sajnállak kérdező, de a gyerekeket is… szegények… szénné égnék ha apám ilyet csinálna… :(
2022. aug. 3. 15:12
 13/16 anonim válasza:
86%
Én 5 év házasság összesen 7 év kapcsolat után jöttem rá és fogadtam el hogy meleg vagyok. És most elváltunk de jóban maradtunk. Van 1 közös gyermekünk is.
2022. aug. 16. 23:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez a "jottem ra" olyan hulyeseg... a melegek mindig azt mondjak, hogy igy szulettek, szinte mindig is tudtak. Nagyon sok jele van, amit neked kell magadon eszrevenni.

Foleg, hogy allitolag fel se all a nokre a melegeknek, de hazassagban elnek es gyereket csinalnak... akkor hogy is van ez? 7 evig nem tunt fel, hogy sehogyse izgulsz fel az asszonyra?

2023. okt. 2. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom kerdezo, remelem azota beletorodtel es nem vetted magadra. A megcsalas borzalmas, foleg ha az teszi, akivel "orokre" osszekototted az eleted.

De, hogy az egesz hazassag egy hazugságon alapult es ferfiakra gerjed, duplan fajdalmas lehetett...

Remelem megtalaltad a hozzad illo embert es te es a gyerekeid is felepultetek.

2023. okt. 2. 22:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Meg együtt van a ferfival, akivel megcsalt?
2023. dec. 23. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!