Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ott alvós esküvőt tervezünk, kinek illik mindent kifizetnünk? Minden vendégnek ingyen szobát biztosítsunk? Vagy csak a szülőknek, testvéreknek, esetleg a barátainknak, de a szülők testvéreinek, meg a keresztszülőknek már nem?
21#, te teljesen fordítva ülsz a lovon.
Két ember nem azért házasodik, hogy azzal másokat (téged) szórakoztassanak, ez remélem neked is nyilvánvaló. A nevedet meg nem tudom, mihez kéne adnod egy esküvőn.??? Vendégként nem te leszel a középpontban, hanem az ifjú pár.
Ha nem felelnek meg a körülmények, akkor nem mész, ennyire egyszerű.
Mi is házasodni fogunk a közeljövőben, de nem azt kérdezzük egymástól, hogy szerinted a Petinek megfelel-e az étterem, amit kinéztünk, vagy szerinted milyen a Marika zenei ízlése, mert akkor olyat hívunk, aki azt játssza. Nyilvánvaló, hogy olyan esküvőnk lesz, ami nekünk tetszik, mert az a nap rólunk szól és nem a Petiről meg a Marikáról. Viszont ez nem azt jelenti, hogy nem látjuk szívesen a vendégeket, hiszen azért hívjuk őket, hogy együtt legyünk.
"Két ember nem azért házasodik, hogy azzal másokat (téged) szórakoztassanak, ez remélem neked is nyilvánvaló."
Akkor minek hívnak meg? Semmi sem tiltja hogy besétáljanak az anyakönyvvezetőhöz és összeházasodjanak.
Márpedig ha én egy bulit szervezek akkor a vendégekre is gondolok. Pedig nem várok tőlük pénzt vagy ilyesmit. És egyébként manapság már nem könnyű, mert mindenkinek van valami hülyesége. Az egyik húst nem ehet, a másik zöldséget, a harmadik nem ihat alkoholt. Egy baráti grillezést megszervezni több nap meló már. Persze kitolhatnék velük, szervezhetnék egy grillezést Ugandába, ahol algát ehetnek meg pisis vizet. Gondolom nem sokan jönnének el, amin nem lepődnék meg.
De én direkt mindent olyan helyre szervezek ahova mindenki a lehető leghamarabb elér, és persze mindenkinek az extra igényeit szem előtt tartom. Mert mint írtam, ez a MINIMUM. Különben nem szerveznék bulit, hanem elmennék egy moziba vagy ilyesmi. Ott meg pl. az én szórakoztatásomra van kitalálva minden.
Így van
Mi hazasodtunk ami rólunk szólt
De
Ha már vendégeket hívtam akkor a kaja a hely a zene stb tetsszen nekik is A vendéget azért hívom hogy jól érezze magát nem csak azért hogy nekünk asszisztaljon mert ez a mi nagy napunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!