Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha ott alvós esküvőt tervezünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ott alvós esküvőt tervezünk, kinek illik mindent kifizetnünk? Minden vendégnek ingyen szobát biztosítsunk? Vagy csak a szülőknek, testvéreknek, esetleg a barátainknak, de a szülők testvéreinek, meg a keresztszülőknek már nem?

Figyelt kérdés
Illemszabály érdekel, hisz ezen múlik, mi fog végül beférni a keretbe meg mi nem. Ha sok elmegy a szobák kifizetésére, kevesebb pénz marad másra.
2022. aug. 2. 17:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
74%
Természetesen mindent nektek kell kifizetni. A vendégektől kaptok nászajándékot, többet ne várj tőlük
2022. aug. 2. 18:40
 12/25 anonim ***** válasza:
85%

"Tehát minél inkább elengedhetetlen valakinek a jelenléte, annál inkább fizessük mi?"

Hű, ebből mekkora sértődések lesznek

2022. aug. 2. 18:41
 13/25 anonim ***** válasza:
86%
Minek egyáltalán ottalvós esküvő, ha amúgy is "szartok" a vendégeitekre? Meg mi az, hogy elengedhetetlen bárkinek is a jelenléte? Senkinek nem kell jelen lennie, ha ennyire nem akarjátok. Nagy esküvőt akkor tart az ember, ha fontos neki, hogy a szeretteivel megossza az örömét. De ahogy írsz róluk, nekem nem úgy tűnik, mintha szívesen látnátok őket. Akkor meg minek ekkora felhajtás?
2022. aug. 2. 19:09
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

"

2-es!

És ha Nyíregyházán laknak, akkor is szervezzék Pestre, hogy mindenki jól haza tudjon menni taxival?"

Ha Nyíregyházán laksz, akkor ne is szervezz esküvőt, mert sok pénzed nem lehet...

Csak a budaiaknak kéne esküvőt tartani, a többi országrész full csóringer. Régen sem tartottak a jobbágyok puccos esküvőt.

2022. aug. 2. 21:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Én fizettem a panziojukat
2022. aug. 2. 21:21
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Biztos tök szívesen mennék egy olyan esküvőre,ahol amúgy szarnak rám. A szállasomat is boldogan fizetném, plusz vinnék egy valag pébzt ajándékba.

Ja, nem.

2022. aug. 2. 21:26
 17/25 anonim ***** válasza:
17%
Eleve nem megyek olyan esküvőre ami a világvégén van. A benzin talán ingyé van? Ha kicsit is fontos vagyok nekik, szervezzék oda ahol lakom.
2022. aug. 2. 21:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
17, ja mert két ember csak és kizárólag pont miattad házasodik. És mindenképpen a lakóhelyedtől max. 300 méterre, hogy te részt tudj venni.
2022. aug. 2. 21:43
 19/25 anonim ***** válasza:
23%

18: igen. tudod nekem legalább van önbecsülésem és nem fogok senki kedvéért jó pofát vágni ahhoz hogy 200 kmt kell autóznom. ha az esküvőt meg csak a saját önző kedvtelésükből tartják, akkor ennyi pénzből miért nem húznak el egy trópusi szigetre? csak ketten meg 2 tanúval. szép képeket ott is lehet csinálni.

ha azt szeretnék hogy a nevemet adjam a kis ceremóniájukhoz, akkor a MINIMUM hogy figyelembe veszik az én igényeimet is.

2022. aug. 3. 15:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ennek az önbecsüléshez semmi köze. Én ilyen esetben nagyon szépen megköszönöm a meghívást és sajnálattal közlöm, hogy nem tudok elmenni. Valamint jókívánságaimat fejezem ki, ahogy illik. De semmiképpen sem gondolom azt, hogy körülöttem forog a világ, csak mert meghívtak, így arra sincs szükség, hogy bármilyen pofát vágjak hozzá.
2022. aug. 3. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!