Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ott alvós esküvőt tervezünk, kinek illik mindent kifizetnünk? Minden vendégnek ingyen szobát biztosítsunk? Vagy csak a szülőknek, testvéreknek, esetleg a barátainknak, de a szülők testvéreinek, meg a keresztszülőknek már nem?
Megegyezés alapján. Nincs erre konkrét szabály. De azzal számolnod kell, hogy ha nem fizetitek, több esély van rá, hogy el se jönnek. Már maga az esküvő is egy jelentős anyagi teher, új ruha, fodrász, nászajándék, és akkor még a szállás is. Ha csak valami huszadrangú rokon vagyok, akkor nagyon meggondolnám.
De miért akartok ennyi pénzt kidobni az ablakon, ha szűkös a keret rá?
Úgy illik hogy fizetitek az ott alvást
Én még nem voltam olyanon ahol nem fizették volna
Amúgy ha nincs sok pénzetek szervezzétek Pestre. Taxival hazamehet mindenki
Ottalvosnal mindenkinek illik fizetni. Kulonben sertodes lesz.
A-Hivjatok kevesebb vendeget.
B- Mas helyszin, ami a lakohelyeteken van ( mindenki igy se tud hazamenni ejjel)
2-es!
És ha Nyíregyházán laknak, akkor is szervezzék Pestre, hogy mindenki jól haza tudjon menni taxival?
"Tehát minél inkább elengedhetetlen valakinek a jelenléte, annál inkább fizessük mi? Akkor az tényleg csak a szülő, testvér, legjobb barátok, mert a többi rokonra "szarunk"."
Valószínűleg azok a rokonok, akikre amúgy is szartok, szintén szarnak rátok, ergo én nem aggódnék azon hol fognak aludni, mert valószínűleg el sem mennek.
Hívjátok akkor meg kizárólag azokat, akik fontosak és akiknek szállást is tudtok fizetni, aztán legfeljebb kisebb esküvő lesz.
Távolabbi rokonok, ismerősök sanszosan passzolnának amúgy is, mert egy lagzi amúgy is zsebbe nyúlós, ha még szállást is maguknak kell állni, akkor csak az esetben mennek el, ha fontosak vagytok nekik, vagy a közelben laknak és haza tudnak menni.
Én így kalkulálnám a vendéglistát is, eleve nem is értem minek meghívni akárkit, akire szartok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!