Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj velem ha folyton idösek akarnak ismerkedni velem? 33N
Mert számukra fiatal vagy, de annyival amit még úgy éreznek hogy beleférhet komoly kapcsolatnál is simán.Az 50 éves simán ráír a 20 évesre is,csak vele testi kapcsolatot szeretne :)
Én 37 éves vagyok.Ha megtetszik valaki , mert mondjuk jó első benyomást kelt bármivel, akkor olyan 26-27 év a határ, ha ennél fiatalabb nem teszek próbát sem a megismerésére.De simán próbálkozom egy nálam 10 évvel fiatalabbnál.Pedig én komoly kapcsolatot keresek, olyat, akivel közös jövőnk, közös családunk lehet.De ha ekkora különbséggel találom meg a tökéletes összhangot akkor miért ne?!
Egy 50 körüli már gyereket se akar...valakivel együtt lenni és boldognak lenni csak...ilyen céllal ő simán jól érezné magát egy 30 körülivel! Úgyhogy nincs szerintem ebben semmi fura.
Valamint a korosztályod többnyire már foglalt, házas, az 50 esek közt már gyakoribb az elvált, vagy kihűlt házasságban élő.A nagy számok törvénye alapján így hamarabb talál meg egy 50 éves, mint egy 33 éves :)
Már 16 éveseknek is írnak/szólítanak le 50esek, válogatás nélkül minden lyuknak.., szóval szerintem inkább az a gond, hogy a korosztályod nem talál meg téged. Ebben pedig a külsőd az elsődleges dolog, nem előnyös.
Második a megjelenésed, ruháid, frizurád. Ha kívülről rendben lennél és olyan lennél, akivel szívesen ismerkednek, akkor írnának/leszólítanának. Ha utána tűnnek el, hogy beszélgettetek, akkor meg a belső a gond.
Szerintem valami kis átalakítás kellene, de kép nélkül nem fogom tudni megmondani, hogy mi. Biztosan nem a korod a gond, én 31 vagyok, és még akkor is megszólítanak ismerkedési szándékkal, ha a gyerekem velem van.
Ismerkedj velem úgyis unatkozok
31F
A taták mindenkire irogatnak valogatlanul.
Valahol be lehet allitani hogy kiknek legyen lathato csak az adatlapod.
Hát nem tudom, de én pont fordítva látom. Veled egyidős férfi vagyok, és az utóbbi időben kizárólag 10-12 évvel fiatalabb lányokkal volt dolgom, mert a velem egykorúak(mint te), egyszerűen szarba sem vesznek. Mindegyiknek a 40-50-es hapsik kellenek.
A harmincas nők egyszerűen keresztülnéznek rajtam.
9 Tàrskeresön, facebookon
12 16-20 évvel idösebbek írnak ez eléggé sok korkülönbség.
14 Nemhiszem, hogy ez a gond. Ha idösebbnek nézek ki akkor se 50esnek. Nem vagyok ràncos, divatosan öltözöm adok magamra.
19 Én meg leginkàbb 33-40ig ismerkednék. 50 pluszosok persze írnak ha kell ha nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!