Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-15 év körüli lányokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 év körüli lányokkal szeretnék ismerkedni, de folyton kis undok, beképzeltekbe ütközöm. Akkor mégis hol vannak a rendes lányok Hajdú-Biharban?

Figyelt kérdés

2012. júl. 16. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha 20 még nem múltál el, akkor tök jó, hogy szeretnél velük ismerkedni, de ha már igen, akkor lehet, hogy rossz felé keresgetsz ...

Amúgy minden korosztályban fellelhetők a beképzelt, bunkók, szóval, keress tovább, majd csak találsz !

19/L

2012. júl. 16. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem undok beképzeltek, csak nem egyezik az elképzelésetek!!
2012. júl. 16. 15:04
 3/5 Shanokk ***** válasza:

Sajnos Én is mindig így járok... :-(

56/F

2012. júl. 16. 15:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem az nem baj, ha nem egyezik az elképzelésünk! De ha valaki egy sziára bepofázik, hogy tűnjél el, az már bunkó viselkedés. Most a kis érzékyen lányoknak ha én is így szólnék, mit szólnának?
2012. júl. 16. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a fiúkkal vagyok így (mondjuk ők nem azt mondják, hogy tűnjek el... inkább bunkó módon próbálnak „felszedni”).

Amúgy Debrecenben szerintem nagyobb esélyed lenne (ha eddig még nem néztél ott szét, most tedd meg).

13/l Nyíregyházáról.

2012. júl. 17. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!