Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha szakítassz egy fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szakítassz egy fiúval akkor őt egy idő után teljesen elfelejted, vagy az emlékeidben örökre benne marad?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 09:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Örökre megmarad, de nem én szakítottam vele hanem ő velem. :(
2022. júl. 29. 09:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért felejtenéd el? Az ember nem felejt el kapcsolatokat, barátokat, főleg, ha huzamosabb ideig az élete része volt az illető. Ugyanakkor nem jut eszembe napi szinten, mert miért is jutna?

Nem felejtem el, de nem is gondolok rá, ahogy az általános iskolai osztálytársakra is emlékszem, mégse gondolkodom azon, merre járnak.

2022. júl. 29. 09:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Férfiként válaszolok, remélem nem gond.

Nekem mindenki megmarad a fejemben, de kicsit úgy, mintha még mindig szeretném őket. Néha, pár havonta, évente visszatérnek a közös emlékek, a másik hangja, hülyeségei, olyankor 1-2 napig nagyon rosszul érzem magam. Ez még azokkal is így van, akikkel én szakítottam. Mindenkinél ott maradt egy kicsi belőlem.

2022. júl. 29. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is emlékszem mindenkire.

De akivel én szakítottam az nem vált már ki belőlem semmilyen érzelmet. Még a gondolata sem

2022. júl. 29. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Benne marad elég rendesen, nagyon jó a memóriám, főleg, hogyha érzelmi töltet is van.

Ettől függetlenül túl vagyok minden exemen és nem kezdeném újra egyikkel sem.

2022. júl. 29. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az emlékekben megmarad, mint ahogy mindenki más is. Volt osztálytársak, kollégák, barátok, szomszédok, stb.

De ha arra gondolsz, hogy ábrándozom róla és bármi érzelem van, akkor a válaszom az, hogy nem.

2022. júl. 29. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem felejtem el, hacsak nem vagyok már demens, de nem ábrándozom róla, hogy mi lett volna ha... Bezzeg ha még szerelmes voltam és velem szakítottak vagy annyit bántott, hogy muszáj volt szakítanom, akkor hosszú idő is lehet, mire leszokom róla.
2022. júl. 29. 10:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Max neveket felejtek el.

Egyik exem neve akivel fél évet voltam és ma is tetszik(imádtam vele a szexet), napi szinten voltunk egyutt, en hagytam el de visszamehetnék, egyszeruen rá sem tudok keresni mert a vezetekneve az istennek sem ugrik be. Meg a lakcime sem..közös ismik nincsenek.

2022. júl. 29. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Van, aki sok éves kapcsolatban vagy több partnerrel később is eszembe jut és van, aki olyannyira nem gyakorolt rám hatást, hogy a több hónapos kapcsolat ellenére rendszeresen elfelejtem beleszámolni az exeimbe/partnereimbe. Az emberek többségét nagyon könnyen elfelejtem, ezért általában nem is tudom, hogy pontosan hány partnerem volt. Valahol 10 körül, passz
2022. júl. 29. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!