Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy legyen valami köztünk?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 2,5 éve ismerek. Nem beszéltünk sokat, de mostanában többet. Néhányszor találkoztunk koncerten, tegnap meg elhívott sörözni. Úgy veszem le, hogy barátjának tekint, mondta is, hogy rám mindig lehet számítani, benne vagyok a top5-jében, sőt minden magánéleti dolgát megoszt velem, vagyis bízik bennem, mondta, hogy ha megyünk legközelebb koncertre akkor bemutat az anyukájának mert már sokat mesélt rólam. De nekem már rég bejön, viszont nem tudom mit kellene tennem, hogy ez kölcsönös legyen. Nem szeretném elszúrni, de nekem kell ez a lány. Esetleg csináljunk valami közös programot? Azt mondta legközelebb xy-ba menjünk, stb. Viszont nem szeretnék tolakodó lenni.

Ő 19, én 23.

2022. júl. 25. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy szeretnél vele randizni.

Ha eljátszod, hogy a barátja vagy, miközben vágysz rá, azzal atcseszed és ha a végén visszautasít, nagyon meg fog rad haragudni.

2022. júl. 25. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most nyerhetsz nagyot vagy bukhatsz nagyot, ha bevallod a dolgot, de még mindig jobb, mintha csak ott lennél és sóvárognál utána és később a pasi ügyibe is beavatna te meg hallgathatnád... elmondod és a nagy nyerés, ha ő is így érez és kialakul valami a nagy vesztés, pedig elmondod és ezzel, mint barátot is elveszíted, mert ezután nem akar találkozni se veled. De végülis, ha így nézzük ezzel is nyersz, mert tudod, hogy legalább, mint férfi nem kellesz neki és tovább léphetsz.
2022. júl. 25. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most még a friendzone határán vagy, ahová bekerülve esélytelen a kikerülés. Úgyhogy igen, húzd meg a váratlant és mondd el mit szeretnél tőle. Hidd el, ha el is veszited emiatt, még az is sokkal jobb lesz annál, mint hogy a faszijairól meséljen neked, mert a megbízható “barátja” vagy.
2022. júl. 25. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

"Esetleg csináljunk valami közös programot? Azt mondta legközelebb xy-ba menjünk, stb."

Már meg is mondta, hogy hova szeretne veled menni. Menjetek!

2022. júl. 29. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Mivel itt kérdezed meg, és ebből kifolyólag nem vagy egy vagány típus, van rá olyan 90% hogy bebukod.
2022. aug. 11. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!