Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy legyen valami köztünk?
Van egy lány, akit 2,5 éve ismerek. Nem beszéltünk sokat, de mostanában többet. Néhányszor találkoztunk koncerten, tegnap meg elhívott sörözni. Úgy veszem le, hogy barátjának tekint, mondta is, hogy rám mindig lehet számítani, benne vagyok a top5-jében, sőt minden magánéleti dolgát megoszt velem, vagyis bízik bennem, mondta, hogy ha megyünk legközelebb koncertre akkor bemutat az anyukájának mert már sokat mesélt rólam. De nekem már rég bejön, viszont nem tudom mit kellene tennem, hogy ez kölcsönös legyen. Nem szeretném elszúrni, de nekem kell ez a lány. Esetleg csináljunk valami közös programot? Azt mondta legközelebb xy-ba menjünk, stb. Viszont nem szeretnék tolakodó lenni.
Ő 19, én 23.
Mondd meg neki hogy szeretnél vele randizni.
Ha eljátszod, hogy a barátja vagy, miközben vágysz rá, azzal atcseszed és ha a végén visszautasít, nagyon meg fog rad haragudni.
"Esetleg csináljunk valami közös programot? Azt mondta legközelebb xy-ba menjünk, stb."
Már meg is mondta, hogy hova szeretne veled menni. Menjetek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!