Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit nagyon szeretek, és ő is engem. Egyszer már voltunk is együtt. De annak vége lett és igazából megint beszélgetünk. És eléggé komolyra fordultak a dolgok mert mint mondtam még mindig szeretjük egymást nagyon.

Én is és ő is velem képzeli el a jövőjét, annyit mondott a dologgal kapcsolatban hogy várjak, türelem.

Ezzel az a baj hogy ő egy kapcsolatban van, ahol nem érzi jól magát, és hogy velem jobb volt.

Nekem nagyon faj ez az egész. Egyrészt mert ő neki is lelkiismeret furdalást okozok, másrészt meg magam miatt is. Eléggé zavar a dolog hogy elmondja így szeret úgy szeret, esténként folyamatosan beszélgetünk, hétvégén meg teljesen eltűnik és a barátjával van.

Azt mondja nem tud dönteni mert engem szeret de ot is csak sajnálja.

És hogy nem tudja eldönteni hogy ki szereti igazán.

Várjak vele vagy hagyjam és engedjem el. Nem tudom. Mert mikor beszélünk vagy talalkozunk akkor jó minden. De ilyenkor rohadt rosszul érzem magam :/

2022. júl. 24. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Lóf.szt szeret. Akkor veled lenne.
2022. júl. 24. 19:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor miért csókol meg ha talalkozunk, meg hétköznap miért velem beszelget hajnalokig?
2022. júl. 24. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenből ki kell lépni , mert mèrgezed vele magad
2022. júl. 24. 21:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Ki ne találd már, hogy ebben az országban mindenki szerelemből csókolózik, mert sírva fakadok. Kevesebb Walt Disney-t nézz!

Amúgy egyszerű. Kérd meg, kérdezze meg a barátját szeretné-e, ha vele maradna, mert sajnálja, csak közben veled csókolózgat, mert hát téged szeret? Ha a válasz igen, akkor jogos a sajnálat. Egyéb esetben sajnos nem, mert a "szegény" pasi baromira nem szeretné, hogy így sajnálja, tehát egyedül maga miatt teszi.

2022. júl. 24. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!