Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe, akinek barátnője van... Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve megismertem egy srácot, akivel az első pillanattól összhangban voltunk, minden nap beszélünk egymással azóta is....

Tudtam róla, hogy van barátnője, mindekttőnk részéről barátságnak indult a dolog, amit meg is beszéltünk, de... ez valahogyan átalakult...

A lánnyal 4 éve vannak együtt, együtt élnek és ugyanott dolgoznak, viszont elvileg szeptember óta egyre rosszabb a kapcsolatuk.. nem tudom pontosan, mert én csak azt tudom, amit a srác mond...

Igazából... mindent meg tudunk beszélni, már az is kiderült, hogy ha nem lenne barátnője, akkor már rég próbálkozna.. úgy érzem, hogy őszinte velem, mindig arra jutunk, hogy szeretne velem lenni, megpróbálni velem, de szépen szeretné lezárni azt a kapcsolatot... az elején sokszor mondtam még neki, hogy vigye el a csajt valamerre, töltsenek több időt együtt, hátha jobb lesz, ne dobja el az első gondnál a csajszit.. de... azóta már eltelt pár hónap... azt mondta, hogy már biztos benne, hogy nem fognak együtt maradni a csajjal... de mégsem lép semmit...

A barátnője féltékeny rám (érthetően, én is az lennèk a helyében), személyesen is megismertem a csajt.. nagyon nem kedvel.. 😔 pedig... bármennyire szeretnék a sráccal lenni, nem akarom szétszedni őket, szeretném, ha ő lépne, hogy ha tényleg akar valamit...

Igazából... szeretném, ha boldog lenne... akkor is, ha ezzel a csajjal, de egyszerűen nem látom, hogy az lenne mellette... 😔

A srác elmondása alapján szeptember óta vannak gondjaik... a csaj viszont mindent rám vezet le... ha én nem lennék, nem lenne gond... ezért is lettünk egymásnak bemutatva, hogy hátha akkor elfogadja, hogy nem itt van a gond, hanem úgy alapvetően vannak gondjaik...

Nem tudom mit tegyek... a srác vár, de közben látszik rajta, hogy többet szeretne... mégsem lép...

Egy időben gondoltam, hogy nekem kellene jobban lépnem, de... nemigazán szeretnék az "ok" lenni, hogy szétmennek...

Valami jó tanács? 🥺

Ohh... nem tudom mennyire lehet jelentősége... lengyelekről van szó, lengyelül beszèlünk, de az én nyelvtudásom B1 körül van... a sráccal azért is kerültünk közelebb, mert sokat társasozunk, és szépen tud nekem lengyelről lengyelre fordítani, és olyankor szépen megértem.. 😅

Gondolkodtam, hogy nem e jelent gondot, hogy nem vagyok anyanyelvű, de... elvileg neki még tetszik is, hogy annyi mindent elmagyarázhat nekem 😅

2022. jún. 19. 03:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%

A srác szívesen elvinne egy körre. A többi a körítés.

A kapcsolata is komolytalan, hiszen azzal is játszadozik.

Felelőtlen, éretlen nyikhaj.

Te meg agyon ideologizálod, álságos nagyvonalúsággal “biztatod”, hogy ne hagyja ott a másikat, miközben alig várod.

Gusztustalan az egész.

2022. jún. 19. 03:11
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Felejtsd el, ha téged akarna, akkor rég szakított volna.

Ez a barátkozzanak a nők, hogy ne legyen féltékenység meg különösen gusztustalan tőle.

2022. jún. 19. 03:46
 3/18 anonim ***** válasza:
94%
Voltam a helyedben. Azt ígérte, hogy majd én lehetek az új barátnője, de hazudott. Dobott mindkettőnket és összejött egy másik lánnyal. Utána is el akarta hitetni, hogy engem akar, de egyre biztosabb lett, hogy nem.
2022. jún. 19. 05:26
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos ha valaki tényleg szakítani szeretne, akkor nem halogatná eddig.

Voltam hasonló helyzetben, a pasi hónapokig hitegetett, aztán végül azért hívott át magához, mert a barátnője szakított vele és zokogott, meg a lányt hívogatta sírva. Többet nem beszéltünk.

2022. jún. 19. 07:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki tényleg szakítani akar, az nem csak akkor teszi meg ha muszáj és ha már át tud nyergelni másra. Az ilyen annyira gerinctelen, haszonleső, biztonsági játszmás, konfliktuskerülő és sorolhatnám, szóval ne dőlj be neki, mert ha belemész a hunciba :D is mindig lesz kifogása, amíg a nője ki nem rakja. Akkor meg simán lehet, még oda is kérezkedik majd vissza... Nagyon sok ilyen van, mind azzal kezdődik, hogy a férfi elkezd panaszkodni, hogy neki milyen rossz otthon, bezzeg te lehetnél a napsugár. Álljon ki magáért otthon és ha nem hallgatják meg, szakítson, aztán utána lehet napsugarakat kergetni.
2022. jún. 19. 07:35
 6/18 A kérdező kommentje:

Az elején bíztattam arra, hogy legyenek többet együtt, vigye el valamerre... mióta úgy érzem, hogy valami van köztünk, azóta nemigazán bíztatom.. egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak, mert érzem, hogy engem is bánt a szavaival, meg a barátnőjét is... és hát.. vagy neki hazudik, vagy nekem... mert ha tegyük fel, nekem az igazat mondja, és ugyanazt elmondaná a barátnőjének, akkor a barátnővel már szétmentek volna... úgyhogy szerintem mást mond nekünk.. :/

Igen, ez járt a fejemben, hogy ha tényleg akarná, akkor már lépett volna... igaz, úgy tűnik rajta, mintha... de konkrétan nem találkozhatunk soha (csak mikor edzésre megyünk), merthogy a barátnő nem engedi..(tudom, értem, hogy nem akarja, hogy egy kis időt is együtt töltsünk)...

Ez a barátnő megismeréses dolog a csajtól fakadt, mert ugye mint női barát kerültem képbe anno, és szóvá tette, hogy ha tényleg barátok vagyunk, akkor nem okozhat gondot... és... ebben igaza van, csak barátság esetén nem kellene gondot okoznia, sajnos a srác nem kapcsol, hogy ezzel, hogy belemegy ezekbe a taliba, mindkettőnknek fájdalmat okoz... :/

Mondtam neki, hogy... kissé úgy érzem magam, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is", azaz ha nincs az a csaj, akkor jó leszek én is, merthogy az elején az ment, hogy még próbálják rendbehozni...

Amiről én tudok, az jelenleg is az, hogy próbálják rendbe hozni a dolgokat, csak elvileg a srác szarul próbálkozik... pontosabban nem próbálja javítani a dolgot...

Amikor kérdeztem, hogy őszintén mondja el mit szeretne, ne gondolkozzon azon, hogy megbánt vagy nem, nem fog... eleinte az ment, hogy nem tudja... ez később átalakult arra, hogy engem, de ugye a 4 év az 4 év, meg hogy egy helyen dolgoznak... és hogy ezt nem lehet így egyik napról a másikra átalakítani... én nem is várom el tőle, hogy ugorjon egyből, mert én meg voltam anno nagyjából az ő cipőjében jó pár éve... és én sem igazán tudtam otthagyni az akkori páromat, pedig tudtam, hogy nem működik köztünk.. ennek ellenére még egy bő évet lehúztunk egymás mellett, mire kiderült, hogy igen, valóban nem működik... szóval.. valahol meg értem, de nem érzem logikusnak, hogy várjak rá... ilyen szempontból úgy vagyok vele, hogy jobbat érdemlek... de a barátnője is...

Kedden írtam neki, hogy ennek így nincsen értelme, ha nem tud dönteni azzal lényegében ránk, csajokra bízta a döntést...

Mivel én nem fogok rámászni, meg közben a bnőt is sajnálom, hogy ilyen helyzetben van, illetve ugye barátnő javítani szeretné a kapcsolatot, ezért mondtam, hogy akkor én is így állok hozzá, és igyekszem csak barátként beszélgetni, viselkedni, ő pedig szépen koncentráljon a kapcsolatára, hamár nem tud egy ilyen dologban döntést hozni... :/

Azóta... igyekszem, de őszintén szólva, úgy érzem, hogy annyira átalakult már a beszélgetésünk, hogy nem megy.. :/ lehet, hogy csak ehhez a döntéshez kellene nagyon erősen tartanom magam? Mármint hogy barát és pont?

2022. jún. 19. 08:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki jar valakivel az erzelmileg nem fuggetlen. 3.max szexre lenne jo.

Aljas lenne a reszerol a párjával szemben ha veled jonne ossze szakitas elott vagy utan is. Van lelkiismerete ugy nez ki.

2022. jún. 19. 08:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen billegő, bizonytalanul kötődő férfitól pontosan ugyanazt fogod kapni egy idő után, ha összejöttök, amit a jelenlegi barátnője kap tőle. Az csak az olcsó lányregényekben történik meg, hogy a kapcsolat megváltoztatja a férfit. Pár év után veled is el fog bizonytalanodni és elkezd egy harmadik nővel kavarni. Szinte garantált, kár is reménykedned. Ez a kegyetlen igazság. Neked kell eldöntened, hogy bele akarsz-e egy ilyenbe menni. Ha nem, inkább menekülj és zárd le ezt a kapcsolatot.
2022. jún. 19. 09:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"nem tudom pontosan, mert én csak azt tudom, amit a srác mond"

1. ezért nem kéne neki mindent elhinni

2. eleve visszatetsző, h. a háta mögött így kiadja a párját neked

3. ha annyira rossz, miért nem szakít?

4. én is jártam így, miközben hasonlót hazudott nekem a faszi, eljegyezte a nőjét...

5. lépj ebből ki, ő NEM szerelmes beléd, és kettős játékot űz.

2022. jún. 19. 10:47
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne agyad akkor nem gondolkoznál ezen hanem elfelejtenéd a csávót
2022. jún. 19. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!