Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe, akinek barátnője van... Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyjából fél éve megismertem egy srácot, akivel az első pillanattól összhangban voltunk, minden nap beszélünk egymással azóta is....

Tudtam róla, hogy van barátnője, mindekttőnk részéről barátságnak indult a dolog, amit meg is beszéltünk, de... ez valahogyan átalakult...

A lánnyal 4 éve vannak együtt, együtt élnek és ugyanott dolgoznak, viszont elvileg szeptember óta egyre rosszabb a kapcsolatuk.. nem tudom pontosan, mert én csak azt tudom, amit a srác mond...

Igazából... mindent meg tudunk beszélni, már az is kiderült, hogy ha nem lenne barátnője, akkor már rég próbálkozna.. úgy érzem, hogy őszinte velem, mindig arra jutunk, hogy szeretne velem lenni, megpróbálni velem, de szépen szeretné lezárni azt a kapcsolatot... az elején sokszor mondtam még neki, hogy vigye el a csajt valamerre, töltsenek több időt együtt, hátha jobb lesz, ne dobja el az első gondnál a csajszit.. de... azóta már eltelt pár hónap... azt mondta, hogy már biztos benne, hogy nem fognak együtt maradni a csajjal... de mégsem lép semmit...

A barátnője féltékeny rám (érthetően, én is az lennèk a helyében), személyesen is megismertem a csajt.. nagyon nem kedvel.. 😔 pedig... bármennyire szeretnék a sráccal lenni, nem akarom szétszedni őket, szeretném, ha ő lépne, hogy ha tényleg akar valamit...

Igazából... szeretném, ha boldog lenne... akkor is, ha ezzel a csajjal, de egyszerűen nem látom, hogy az lenne mellette... 😔

A srác elmondása alapján szeptember óta vannak gondjaik... a csaj viszont mindent rám vezet le... ha én nem lennék, nem lenne gond... ezért is lettünk egymásnak bemutatva, hogy hátha akkor elfogadja, hogy nem itt van a gond, hanem úgy alapvetően vannak gondjaik...

Nem tudom mit tegyek... a srác vár, de közben látszik rajta, hogy többet szeretne... mégsem lép...

Egy időben gondoltam, hogy nekem kellene jobban lépnem, de... nemigazán szeretnék az "ok" lenni, hogy szétmennek...

Valami jó tanács? 🥺

Ohh... nem tudom mennyire lehet jelentősége... lengyelekről van szó, lengyelül beszèlünk, de az én nyelvtudásom B1 körül van... a sráccal azért is kerültünk közelebb, mert sokat társasozunk, és szépen tud nekem lengyelről lengyelre fordítani, és olyankor szépen megértem.. 😅

Gondolkodtam, hogy nem e jelent gondot, hogy nem vagyok anyanyelvű, de... elvileg neki még tetszik is, hogy annyi mindent elmagyarázhat nekem 😅

2022. jún. 19. 03:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :)

Na igen... a kegyetlen igazság, hogy el kellene ezt fogadnom, hogy részemről nincs értelme, és elengedni ezt az egész sztorit... :/

Igyekszem! :)

Köszönöm mégegyszer! Úgy érzem, hogy sok erőt kaptam a válaszokból! :)

2022. jún. 19. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ilyen srác nemhogy párkapcsolatra, de barátnak se kellene!

Gondolom a kedves barátnő nem tud az állítólagos rossz kapcsolatról. Amúgy meg okkal nem bír, hiszen a sráccal mindennap beszéltek meg te odáig vagy a párjáért. Szeptember óta meg bőven lett volna ideje szakítani, ha rossz a kapcsolat.

2022. jún. 19. 11:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es Jól teszed.

A srác amit csinál mindkettőtökkel szemben nettó gerinctelenség. Felesleges rá várnod, lehet még évek múlva is együtt lesznek.

2022. jún. 19. 11:57
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak azt tudom mondani, hogy ne idealizálj túl egy ilyen szemétládát, mert az.

Barátnőt (talán) szereti, de az biztos, hogy vele kényelmes ezért megtartja, a te figyelmedet meg élvezi.

Ne állítsd be egy őszinte szentnek, amikor ezek a legnagyobb hazug disznók.

2022. jún. 19. 12:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Akiben van gerinc, az nem beszéli ki a barátnőjét egy másik csajnak. Aki ilyet tesz, az veled is meg fogja. Ha összejössz vele, akkor pár év múlva téged fog szidni egy másik random csajnak.

A felnőtt emberek alapvetően nem változnak. Aki a mostanival suttyó, az veled is az lesz. Mindig nézd meg hogy bánt az exével, mert veled is úgy fog.

2022. jún. 19. 12:18
 16/18 A kérdező kommentje:

A barátnője valahol februárban tudta meg, hogy nem a legjobb a kapcsolatuk, és hogy filyamatosan romlik... de akkortájt kezdtünk el beszélgetni is, így kb természetes, hogy engem hibáztat... :/ azóta meg az megy, hogy próbálják javítani... vagyis... eleinte próbálták, most egy ideje látszik a srácon, hogy ő nem próbálja, csak az "alapvető párkapcsolati követelményeknek eleget tesz" vagy nem is tudom hogy mondjam 😅 :(

Nem is úgy kezdődött a beszélgetésünk, hogy kitárgyaltuk ezeket... és az elején tényleg igyekezett a csajjal javítani, csak a csaj nem volt rá vevő, mert úgy gondolta, hogy teljesen rendben vannak... mire meg kapcsolt hogy nincsenek rendben, addigra a srác elkezdte eltolni magától valamennyire :/

Borzalmasnak tartom magam, hogy így belerondítottam egy kapcsolatba 😭

Tiszta hülye vagyok :(

2022. jún. 19. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Írtad, hogy tartanod kéne magad ahhoz, hogy csak barátok legyetek.

Ez nem fog működni. Neked ő sosem lesz barát. Valamint ha látja hogy nem próbálkozol, hidegen hagy téged, akkor elmondom mi fog történni: azt gondolja majd, hogy mi történt, hogy már nem érdeklődik irántam? Ismerkedik valaki mással? Ha mégis szétmegyek a barátnőmmel, akkor nem lesz ott nekem? Aztán megpróbál visszaédesgetni, hogy megmaradj B tervnek. Amit vagy beveszel és kezdődik elölről, mert jaj közben a barátnő beteg lett, meghalt a teknőse, műtik az anyját és nem lehet szakítással terhelni, vagy pedig nem veszed be és úgysem maradtok barátok utána.

2022. jún. 19. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Életem során konkrétan 3x történt meg velem, hogy házas pasi rám startolt. Más más élethelyzetben voltam, különböző életkorúak voltak. Érdekes mind a három azzal jött, hogy megromlott a házassága, de kettő közülük már 10-30 éves házasként, ennek a kettőnek a feleségét, gyerekeit is ismertem. Mind a három emberkét elutasítottam, jó messzire elkerültem őket, az egyiket meg is fenyegettem, hogy ha még egyszer felhív, a feleségéhez, felnőtt lányaihoz fordulok.

Nem érdekelt kik ők, házasok voltak, nekem ennyi elég, én nem fogok más házasságába belerondítani. Tudom, hogy ezek mindenkinél próbálkoztak, már ez undort keltett, nálam ha házasként valaki bepróbálkozik, az én szememben 0. A másik ami miatt nem kellene házas pasi, az az, hogy nem kell második hely valaki életében, többet érdemlek. A harmadik dolog ami miatt undorodom az ilyen emberektől az, hogy bele képzelem magam a feleség helyébe, és úgy gondolom, hogy a legrosszabb feleség sem érdemli azt, hogy nap mint nap a képébe hazudjanak.

2022. jún. 19. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!