Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a párom barátnőjébe?
Néha egy egy bulizás stb miatt találkoztunk, eddig is szimpatikus lány volt semmi több. Most viszont elmentünk együtt nyaralni 2 hetet egy apartmanba laktunk(persze külön szoba), együtt csináltunk mindent, így eléggé megismertük egymást. És kiderült, hogy nagyon hasonlóak vagyunk, kb mindenben. Ugyanazt szeretjük, ugyanaz jutott eszünkbe, ugyanazt akartuk mindig csinálni... Még soha senkivel nem volt ilyen, pedig volt már sok barátnőm, de ilyen jól még senkivel nem éreztem magam.
Amióta hazajöttünk konkrétan hiányzik.
Külsőre gyönyörű lány, ahogy a párom is, de nem megd*gni akarnám, bár az is isteni lehet vele, hanem a társasága hiányzik, vele lenni.
Igen, tudom nagyon rossz dolog, de ilyet még senki iránt nem éreztem szerintem soha.
Nyilván elfojtom magamban, világ legnagyobb szemétsége lenne párommal szembe, így nem lesz semmi, bár félek, hogy negatív hatással lesz a kapcsolatunkra a dolog. Párom is gyönyörű lány, elvagyunk, szeretem is, de ilyet sosem éreztem iránta, meg senki iránt, hogy ennyire hiányozna és vele akarnék lenni folyamatosan...
Ez lenne a szerelem?
33/F
Egyébként a párod is ott volt a nyaraláson? Vagy hogy? Ha igen, akkor tuti ő is érzi, hogy valami nem kerek.
Te tudod eldonteni, hogy tudsz együtt élni azzal, hogy másba vagy szerelmes. De tudd azt, hogy ebből úgyse lesz semmi. Akkor se, ha szakítasz a pároddal. A barátnője nem fog veled osszejonni (nagyon kicsi a valószínűsége). Szóval, ha a pároddal maradsz és ha szakítasz, akkor sincs esély.
Várd meg pár hétig/hónapig hogy leülepedjenek benned az érzések. Ha csak fellángolás volt, akkor nyertél; folytatódhat tovább az életed úgy, ahogy eddig.
Ha viszont úgy érzed hogy ez a vakáció örökre nyomot hagyott a kapcsolatotokon, és képtelen vagy istenigazából szeretni a párodat, akkor jobb szakítani, és valami teljesen új nőt keresni. Ebben az esetben mindenki szempontjából szar húzás lenne ténylegesen rástartolni a barátnőre.
Igen szingli a lány.
Párom is ott volt nyilván a nyaraláson. Nem flörtöltünk, csak nagyon passzoltunk és ez nagyon kijött a napok alatt, így hogy rendesen megismertük egymást. Akaratlanul egymásra hangolódtunk, de nagyon. Sokszor volt, hogy egyszerre ugyanazt mondtuk véletlen.
Nem akarok rástartolni, a világ leggusztustalanabb dolga lenne, nem is fogok.
Nem tudom, hogy lenne esélyem nála és nem is akarom inkább tudni, nyilván a lány is érezte, hogy mennyire passzolunk, de ha ugyanezt érzi is, nem állt le párom előtt flörtölni velem és ez a normális, ahogy én is visszafogtam magam.
1-2 apró jel talán volt, plusz a testbeszéde, na meg, hogy ennyire elvoltunk együtt, ha szingli lennék valószínűleg már nem, mert 1 pár lennénk.
Nem fogom megd*gni, nem vagyunk állatok. Persze gyönyörű lány és nagyon szívesen megtenném, de rengeteg szép lány van a világon, mégsem csaltam meg senkit soha.
És nem is az hiányzik, hogy megd*gjam, hanem vele lenni.
Lehet fellángolás nyilván és elmúlik, meg ha szinglik lennénk, összejönnénk pár év múlva elszürkülne a dolog...
De ilyen még senkivel nem volt az elején sem. Konkrétan ugyanazt szeretjük, ugyanazt utáljuk a legapróbb dolgokig, az adott szituációkban ugyanaz jutott eszünkbe, ugyanazt akartuk csinálni, ezért volt amikor kettesben mentünk már valahova, mert párom nem bírta a tempót, inkább maradt a szálláson pihenni. Ahol persze nagyon jól éreztük magunkat, persze semmi olyat nem csináltunk, amit nem szabadott volna.
2 nap után nagyon hiányzik, folyamatosan rá gondolok, szinte hallom hangját...
Legszívesebben beülnék a kocsiba becsöngetnék hozzá, mindegy mit csinálunk csak legyünk együtt.
De ez nem fog meg történni, próbálom elfelejteni a dolgot, ha nem sikerül, akkor is szakítok párommal és nagy ivbe kerülni fogom a lányt.
Csak még ilyet 33 év alatt nem éreztem, azt hiszem most jöttem rá, hogy eddig soshasem voltam igazán szerelmes...
Sz*r az élet röviden, azt hiszem berúgok ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!